rabdarea

•  
    • 727 mesaje
    17 Nov 2005, 16:18
    0 0
    O fetita observa la strand diferenta dintre ea si un baietel. Se duce intr-un suflet la mama ei si intreaba:
    -Mama! De ce nu am si eu asa ceva intre picioare?
    -Rabdare, copilul meu, rabdare...

Un grup de turisti viziteaza o pestera din m-tii Apuseni. Totul este frumos stalactite stalacnite numai ca mirosea ingrozitor. Cand au iesit afara era un cioban acolo si l-au inttrebat:
    - Bade Ioane de ce miroase asa se urat in pestera?
    - Pai este o intreaga legenda in legatura cu pestera asta. Se spune ca aici traia odinioara un capcaun care atunci cand ii veneau poftele se ducea in sat, lua o fata frumoasa si isi facea poftele cu ea. Pana cand a ramas satul fara fete frumoase doar cu urate pe care nu le futea nimeni, ce sa faca ei?S-au gandid i-au dat un fax lui Fat-Frumao sa vina sa omoare pe capcaun. A venit Fat l-a omorat pe capcaun, satenii i-au dat-o pe cea mai frumoasa dintre urate si au trait pana la adinci batraneti.
    - Bine, bine dar ce legatura are asta cu mirosul din pestera?
    - Nici una s-o fi cacat unu pe acolo.
  •  
    • 72 mesaje
    18 Nov 2005, 19:02
    0 0
  •  
    • 269 mesaje
    20 Nov 2005, 11:39
    0 0
    Bune! Referitor la primul, eu stiam o alta varianta:

Un marinar gol spala puntea. O fetita se plimba cu mama ei pe punte si dupa ce se uita curioasa la marinar, o intreaba pe maica-sa:
    -Mami, ce are nenea ala intre picioare?
    -Ei, mai, mama, ce sa aiba...o...o jucarie!
    -Mami, dar vreau si eu o jucarie din aia!
    -Uite, cand te faci mare, daca o sa fii cuminte, o sa ai si tu una.
    -Iar daca n-o sa fii cuminte, o sa ai una chiar mai devreme! raspunse, mucalit, marinarul.
  •  
    • 158 mesaje
    20 Nov 2005, 22:48
    0 0
    Io stiam ca daca nu va fii cuminte va avea mai multe!
  •  
    • 143 mesaje
    21 Nov 2005, 00:21
    0 0
  •  
    • 269 mesaje
    21 Nov 2005, 16:44
    0 0
    Shayra, ai dreptate!