Nu e chiar banc...

•  
    • 417 mesaje
    5 Sep 2002, 14:31
    0 0
    ..e un fel de test pe care, poate ca l-ati mai facut...amuzant si interesant in acelasi timp!

Obiectiv: Pentru a te deconecta putin, incearca acest joc: Nu ia decat maxim 3 minute. Poate sa te inspaimante, dar incearca-l, nu ai nimic de pierdut... sa speram! Persoana care mi l-a trimis mi-a spus ca i s-a implinit o dorinta la 10 minute dupa ce a facut testul, dar este foarte important sa nu trisezi! Acest joc are un deznodamant amuzant dar si infricosator in acelasi timp! Nu-ti rapeste decat 3 minute din timpul tau, dar te asigur ca se merita! Inainte de toate ia o hartie si un creion. Gata? Putem incepe!? Ok...Cand ti se va cere sa alegi numele unor persoane, fii sigur ca le alegi instinctual, fara sa te gandesti prea mult, si trebuie sa fie persoane pe care le cunosti si sunt legate intr-un fel sau altul de viata ta.

FOARTE IMPORTANT: nu trisa! coboara rand cu rand, nu privi inainte! Vei strica tot jocul! Nu trisa, incepem.....

1. Scrie in coloana cifrele de la 1 la 11;
    2. in dreptul cifrelor 1 si 2 scrie doua numere la intamplare;
    3. in dreptul cifrelor 3 si 7 scrie numele a doua persoane de sex opus;
    4. in dreptul cifrelor 4, 5, 6 scrie numele unor persoane la intamplare (prieteni,familie etc) NU TRISA! !!!
    5. la 8, 9, 10, 11 scrie 4 titluri de melodii carei iti plac tie
    6. acum pune-ti o dorinta in gand

REZULTATE:
    1. trebuie sa vorbesti despre acest joc la un nr de persoane: numarul inscris la 2;
    2. persoana de la nr. 3 este cea pe care o iubesti cu adevarat
    3. cea de la nr.7 este o persoana pe care o apreciezi mult dar care nu s-ar potrivi cu tine
    4. pers.de la nr.4 este cineva pe care tu apreciezi si stimezi foarte mult
    5. cea de la nr.5 este o persoana pe care tu o cunosti foarte bine
    6. la nr. 6 este persoana care iti poarta noroc.
    7. cantecul de la 8 este cantecul pe care il asociezi cu persoana de la 3
    8. titlul cantecului de la 9 se potriveste cu persoana de la 7
    9. cantecul de la 10 este cel incare te regasesti tu cel mai mult
    10. cantecul de la 11 releva sentimentele tale fata de persoana de la 3

Trebuie sa trimiti acest joc la 10 persoane in ora ce urmeaza dupa ce l-ai facut!Daca faci lucrul asta, dorinta ta se va indeplini. Daca nu faci lucrul asta, nu numai ca nu se va indeplini, dar se va intampla exact contrariul! Foarte ciudat...dar functioneaza.
  •  
    • 88 mesaje
    7 Sep 2002, 21:23
    0 0
    vrajeala....
  •  
    • 91 mesaje
    20 Sep 2002, 14:42
    0 0
    Iti bati joc de noi. E o tampenie totala.
  •  
    • 1 mesaje
    5 Iun 2003, 15:22
    0 0
    Sunt o tampenie chestiile astea cu retrimisul la x persoane! Probabil sunt incurajate de persoane exagerat de superstitioase. Amintiti-va, imediat dupa revolutie, cum erau prin mai toate casutele postale scrisori ce continea vorbele unui sfant + amenintari groaznice la final daca nu va fi retrimisa la nu mai stiu cati, respectiv bucurii daca va fi trimisa. Pentru a fi sugestivi se dadeau si exeple de persoane (cu nume, tara de provenienta etc) care, trimitand, au castigat la loto enorm, si, netrimitand, au murit sau au avut accidente grave. E o prostie din partea noastra sa ne lasam influentati si manipulati de chestii dinastea care, neapeland la motive rationale, doresc sa ne anuleze liberul arbitru.

Mi se pare logic sa retrimiti un text care intr-adevar te-a impresionat cu ceva si vrei sa impartasesti asta, nu pentru ca ti se promite (fara nici un argument) ca o sa primesti ceva - la alegerea ta.
  •  
    pan
    • 6 mesaje
    23 Iun 2003, 12:39
    0 0
    Mi-e rusine sa recunosc, dar m-am lasat pacalita si am completat porcarica asta. A existat o singura potrivire. Ceea ce e total insuficient ca sa ma determine sa trimit copii catre "n" persoane. Ce puii mei, e chestia asta???? Oricum, fraiera am fost eu, nu?
  •  
    • 93 mesaje
    24 Iun 2003, 01:30
    0 0
    Era mai frumos sa fi omis partea cu amenintarile, nu mai stricai ziua oamenilor))Si s-au potrivit ca nuca in perete)))
  •  
    • 37 mesaje
    6 Iul 2003, 21:54
    0 0
    Actul sexual are loc atunci când un barbat si o femeie se simt foarte atrasi unul de celalat. Vor sa fie foarte aproape, într-un fel sexual, atât de aproape încât penisul lui sa intre în vaginul ei, iar vaginul se deschide astfel încât penisul se potriveste perfect înauntru. Când se întâmpla aceasta este posibil sa rezulte un copil.

Cei mai multi oameni nu fac sex numai pentru a avea copii. Cel mai des o fac pentru a se simti bine. Actul sexual mai este numit si \\\"a face dragoste\\\", deoarece este un mod de exprimare a acesteia. Dar dragostea mai poate fi exprimata si prin îmbratisari, saruturi, tinutul de mâna, diferite atingeri.

Exista câteva lucruri despre sex care ar trebui retinute. Merita sa astepti pentru a face sex, pâna când esti sufficient de matur si responsabil pentru a lua decizii sanatoase în legatura cu sexul.Orice persoana are dreptul de a spune nu oricaror atingeri sexuale.

O relatie care include contactul sexual aduce deseori sentimente complicate.Dupa actul sexual femeia poate ramâne însarcinata, dar exista metode de protectie îpotriva acestui lucru.În timpul actului sexual, pot fi transmise diferite BTS-uri, mai mult sau mai putin grave. Totusi, exista metode de protectie îpotriva transmiterii acestor boli.

Deci, sexul este multe lucruri…sentimente…gânduri. Sexul este dorinta de a fi aproape de cineva. Sexul este actul sexual. Sexul este a face copii.Unii folosesc cuvântul sexualitate pentru a vorbi despre sex. Acest cuvânt e utilizat pentru a descrie tot ceea ce ne face fiinte umane sexuale — genul, sentimentele sexuale, gândurile, dorintele, contactul sexual.

Definitie: Masturbarea reciproca este atunci când doua sau mai multe persoane îsi ating, îsi mângâie, îsi maseaza sau îsi freaca organele genitale, de obicei cu scopul de a produce placere si orgasm. Câteodata aceasta face parte din "heavy petting" într-un cuplu, dar poate sa aiba loc între unul sau mai multi prieteni. Când are loc între prieteni, de obicei acestia sunt de acelasi sex, fara a exista romantism. Masturbarea reciproca se întâmpla ocazional si între persoane care nu se cunosc.

Consecinte negative: Masturbarea reciproca are aceleasi consecinte negative ca si "heavy petting"-ul .

Consecinte pozitive: Pe lânga faptul ca este extrem de placut si excitant, masturbarea reciproca este un pas normal în dezvoltarea sexuala, permitându-ti sa experimentezi si sa înveti ce este intimitatea. Multi cred ca masturbarea reciproca cu un prieten apropiat le întareste legatura si le permite sa afle cum reactioneaza o alta persoana la placerea sexuala. Masturbarea reciproca între persoane de acelasi sex NU este ,în nuci un caz, o indicatie ca persoana are înclinatii homosexuale.

Riscuri specifice: Transferul de fluide de la organele genitale ale unui partener la ale celuilalt poate duce la sarcina sau la B.T.S.. Cea mai buna protectie o reprezinta cunoasterea partenerului, a istoriei lui sexuale si testarea împotriva B.T.S.. Masturbarea reciproca între mai multi parteneri creste dramatic riscul de B.T.S..

69 poate fi facut cu barbatul deasupra, femeia deasupra sau pe lateral. Ultimele doua sunt mai usoare. Daca ei ii place sa stea deasupra, incearca sa o lingi in pozitia asta cat mai des.

Tot ce trebuie sa faca este sa-si desfaca genunchii si sa se urce deasupra ta. Daca nu cunoasteti tehnica \"pana-n gat\", atunci 69 cu barbatul deasupra te va ineca cu siguranta. In aceasta pozitie (mai ales daca barbatul e mai inalt) penisul poate intra pana la baza. Dar nu uitati ce trebuie sa faceti !

Fiecare trebuie sa realizeze ca trebuie sa se concentreze la ceea ce face si sa nu fie influentat de ceea ce face celalalt. In loc sa te dea inapoi, lasa placerea pe care o simti sa se vada in ceea ce faci. E un fel de rasplata.

Tu ma faci sa ma simt foarte bine si eu o sa te fac sa te simti si mai bine. Odata ce stapanesti \"pana-n gat\", pozitia cu barbatul deasupra poate fi foarte interesanta. El te poate linge si poate face sex cu tine in acelasi timp.

Singura problema este atunci cand el nu se poat
  •  
    • 172 mesaje
    7 Iul 2003, 22:12
    0 0
    Enache nu esti original ba esti chiar plictisitor.Ce ai frate?Lipsuri??????N-ai nimerit bine.Mai incearca!YYYYEEEEAAAAHHHHHHH!!!!
  •  
    • 16 mesaje
    9 Iul 2003, 13:11
    0 0
    Ce-i prostia asta?
    Citi ani ai de umbli cu jociuri de acest gen?
  •  
    • 13 mesaje
    9 Iul 2003, 14:43
    0 0
    Interesant jocul, chiar mi-a placut , mi-a facut placere!!!!!!!!!!
  •  
    • 296 mesaje
    7 Aug 2003, 15:18
    0 0
    enache, mama, cine te-a intrebat ce e actul sexual? ai picat si tu fix ca musca in ciorba, vezi-ti de treaba
  •  
    • 420 mesaje
    11 Aug 2003, 22:35
    0 0
    enache, dragule, de maine nu ma mai masturbez! ..... ce p.r.o.s.t esti si unde te-ai gasit sa postezi!
  •  
    • 285 mesaje
    9 Mar 2005, 04:45
    0 0
    s au potrivit cateva chestii dar hai sa fim seriosi.............
  •  
    • 609 mesaje
    9 Mar 2005, 11:27
    0 0
    Mda,iar ne bantuie obsedatii sexual!
    EnaCHEL, dragule du-te-n mata de obsedat si dispari de aici, ca altfel iti vin de hac!
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Mar 2005, 10:35
    0 0
    Alina, idiotul a bantuit in urma cu 2-3 ani. Ia priveste data la care a fost pus "mesajul" pe forum...
  •  
    • 609 mesaje
    10 Mar 2005, 12:02
    0 0