SOFERI

•  
    • 246 mesaje
    13 Oct 2005, 19:30
    0 0
    Extrase din declaratiile soferilor dupa accidente
    (se zvoneste ca ar fi chiar autentice):

- Cealalta masina a intrat în mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.
    - M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.
    - Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.
    - Incercînd sa omor o musca, am intrat cu masina într-un stîlp de telegraf.
    - Conduceam masina de 40 de ani cînd am adormit la volan si am avut un accident.
    - Cînd m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut în locul în care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata. Nu am reusit sa opresc masina la timp.
    - Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul.
    - Masina mea era parcata în mod regulamentar cînd a lovit cu spatele celalalt vehicul.
    - O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.
    - Pietonul nu stia în ce directie sa se îndrepte, asa ca l-am calcat.
    - Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt într-o masina mica cu o gura mare.
    - Stîlpul de telefon se apropia repede. Am încercat sa virez în afara directiei lui cînd el m-a lovit în fata.
    - Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.
    - Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca):
    "Cum ati avertizat dvs.?"
    "Claxon"
    "Cum a avertizat celalalt?"
    "Muu"
    - Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.
    - Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu