banc?

•  
    • 1303 mesaje
    19 Aug 2005, 14:09
    0 0
    de pe alt forum:
    Intro seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea am fost in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
    - Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... As fi vrut numai sa ma tii in brate.
    Am intrebat:
    - CUM ?!?! Ce ai acuma?
    Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat pe planeta este tama sa le auda:
    - Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotianele de care eu am ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice care ai ca barbat.
    La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:

- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat ?

Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit.

In ziua urmatoare am sunat pe seful meu si am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea.
    Am luat masa afara, iar apoi o am dus intr-un centru comercial mare la sectiune cu haine de dama. O am insotit imprejur, pana ea a probat cateva costume scumpe. Nu a potut sa se hotareasca care sa aleaga, astfel ca am zis sa luam pe toate.
    A vrut si pantofi, care se asorteaza cu costume, astfel ca ii am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum.
    Am ajuns si la sectiune cu bijuteri, unde ii am luat cercei cu briliante.
    Sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt un pas de la faliment.
    Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata.
    Precis o am pus pe gandari cand am zis:
    - Da, sigur, iubita.
    Aproape ca era in extaza din cauza fericiri. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
    - Cred ca asta ar fi totul. putem merge la casa.
    Eu, abia m-am abtinut cand ii am zis:
    - Nu pot acuma, nu sunt dispus.
    Fata i-a devenit palida, falca ii a "cazut" si a zis:
    - Cum ?!?!
    Iar eu ii am zis:
    - Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare care am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale care ai ca femeie ca sa faci cumparaturi.
    Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ca ar fi vrut sa ma omoara, am adaugat:
    - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor care iti cumpar ?

Nici in seara asta, evident, nu va fi nimic.
  •  
    • 6557 mesaje
    19 Aug 2005, 18:10
    0 0
  •  
    • 9835 mesaje
    23 Aug 2005, 20:10
    0 0
    Bineinteles ca boul n-a avut parte de nimic.

Dupa dialogul de mai sus, gagica si-a achitat singura cumparaturile, iar acasa n-a gatit - pe ea s-a rezolvat mancand de una singura o cutie intreaga cu inghetata dietetica. Si a confiscat telecomanda, si s-a uitat toata seara pe tcm, la filme de-alea vechi, alb-negru, siropoase si demodate, pe care barbatii le urasc la culme.