jurnalul ei si jurnalul lui
-
28 Iul 2005, 11:550 0JURNALUL EI:
ieri pentru a mai iesi din monotonia de zi cu zi , am hotarat cu sotul meu sa ne dam intalnire ca si cum am fi doar iubiti . trebuia sa ne intalnim la cinematograf la ora 12 fix , apoi dupa film sa mergem la o cofetarie .
pe cand sa ies din casa , a sunat telefonul .
era prietena mea cea mai buna , m-a sunat plangand ca si-a surprins sotul facand sex cu vecina de la parter.
a trebuit sa o linistesc , sa-i spun ca o sa fie bine , ca nu e singura femeie din lumea asta care a fost inselata , ca totul se va lamuri in final , ca poate a fost ceva trecator , sau daca nu orice hotarare va lua ,eu o sa-i fiu alaturi .
am uitat de timp si cand am ajuns la cinematograf , filmul era pe sfarsite . sotul meu ma astepta in fata .
nu a spus nici un cuvant si am plecat la cofetarie .
acolo din nou nu a vorbit deloc , si eu nu stiam daca e suparat sau daca era trist sau nervos .cand l-am intrebat a tacut dandu-mi de inteles ca nu vrea sa discute in acel moment.
am ajuns acasa si el tot nu a vorbit cu mine .
m-am schimbat in "ceva lejer" si am inceput sa-l sarut . am facut dragoste nebuneste , apoi el a adormit . inca nu stiu daca e sau nu suparat .
JURNALUL LUI:
iar a pierdut RAPIDUL dar macar eu m-am f...t. -
29 Iul 2005, 14:01Versiune usor actualizata a celei pe care o stiam eu. Unde gasiti antichitatile astea?
Parca ma uit la ProTV... ca si aia le au cu reluarile in halul asta. -
29 Iul 2005, 14:58bei, sir ice...tu esti de-a dreptul enervant...lasa fetele sa se simta bine! nu mai "imprastia" negativitate: happy!
-
29 Iul 2005, 16:01Sir_Ice , cu tot respectul , eu l-am auzit prima data ieri .
mi-a placut mult , si l-am "spus" si eu mai departe .