Imaginar vs Real
-
19 Iun 2005, 20:320 0La facultate
1. Într-o lume imaginara un sarut înseamna sfârsitul tensiunii sexuale si începutul unei relatii. La facultate înseamna ca cineva e fierbinte.
2. Într-o lume imaginara „îmi place sa petrec timpul cu tine” si „esti misto” chiar înseamna „îmi place sa petrec timpul cu tine” si „esti misto”. La facultate înseamna „vrei sa te f#$*i cu mine?
3. Într-o lume imaginara tinutul de mâna e primul semn de dragoste adevarata. La facultate înseamna ca cineva e prea beat sa stea singur pe picioare.
4. Într-o lume imaginara baietii te duc la o cina si la film apoi te saruta de noapte-buna în fata usii. La facultate nu exista cine si filme, iar la sfârsitul întâlnirii baietii vor mult mai mult decât un sarut.
5. Într-o lume imaginara barbatilor nu le e frica sa îsi recunoasca sentimentele. La facultate, daca întrebi ce vor sau de ce te-au sarutat îti raspund cu „Tu ce crezi?”. Vezi punctul 1 pentru o definitie.
6. Într-o lume imaginara prietenii care ramân peste noapte, ramân peste noapte. La facultate este o orgie sau ceva apropiat.
7. Într-o lume imaginara tipul te poate suna a doua zi. La facultate, daca ai noroc, el te remarca atunci când treci pe lânga el. Sau daca te suna înapoi, vezi punctul 1 pentru motiv.
8. Într-o lume imaginara chiar si tipii superbi sunt draguti. La facultate tipii frumosi sunt porci, cei urâti sunt disperati, si cei draguti termina ultimii.
9. Într-o lume imaginara sexul este un lucru sacru si special. La facultate se întâmpla în fiecare noapte între straini beti, care nici macar nu stiu numele partenerului.
10. Într-o lume imaginara barbatii au o singura femeie, prietena, iubita. La facultate, tu esti singura, cu exceptia Ioanei, Mariei, Andrei, Mihaelei, Cristinei…
Cu amabilitatea www.aberatii.com -
21 Iun 2005, 22:29Mda...inepe sa fie din ce in ce mai adevarat ce spui tu aici...din pacate!