bancuri cu unguri????

•  
    • 449 mesaje
    21 Mai 2005, 04:30
    0 0
    ai, ce-mi plac!! ma tavalesc de râs. aveti ceva nou?
  •  
    • 2249 mesaje
    22 Mai 2005, 20:15
    0 0
    dar ce ai , mai cu ei?
    Lasa-i si pe ei sa traiasca
  •  
    • 449 mesaje
    22 Mai 2005, 20:28
    0 0
    no, bine. numa' sa bea incet apa otravita, ca sa nu raceasca.
    glumeam si eu.
  •  
    • 2249 mesaje
    22 Mai 2005, 21:17
    0 0
    Uite, pun aici un banc...sper sa nu se supere nimeni (adica sa fie cineva de aici de origine maghiara care sa se supare, mai ales ca departe de mine sa am ceva cu ei, din contra le stiu si putin limba, m-am inteles bine ori de cate ori am avut ocazia):

Robotul telefonului mobil al lui Funar:
    “ Ati apelat casuta vocala a abonatului Gh. Funar. Pentru limba romana apasati tasta 1, pentru limba maghiara apasati pe tragaci”

Discutzie intre 2 prieteni:
    - Ma Vasile, televizorul tau prinde ungurii ?
    - Nu ma,Ioane, dar daca exista vre-un televizor care sa prinda ungurii, io-l
    cumpar pe cel mai mare.

Gata, ca pe urma cine stie ce sa intampla, ce-i prea mult strica
  •  
    • 399 mesaje
    22 Mai 2005, 22:44
    0 0
    Cu ce te-au suparat asa de rau UNGURII????
  •  
    • 449 mesaje
    22 Mai 2005, 22:56
    0 0
    nu m-au suparat chiar deloc. imi plac bancurile cu unguri. si ungurii au bancuri cu noi, da' pentru aia nu am intrebat nici un ungur cu ce l-au suparat românii.
    //vendi
  •  
    • 399 mesaje
    22 Mai 2005, 23:34
    0 0
    Deci eu mi-s unguroiaca...nu ma supar! Daca tie iti place , ok!! Si sincer eu nu am nimic cu romanii dar ma deranjeaza cand vad rautate....sunt oameni si OAMENI!!!!
  •  
    • 449 mesaje
    22 Mai 2005, 23:56
    0 0
    eu stau in suedia si am multi prieteni unguri. de la ei stiu o groaza de bancuri cu români. la rindul nostru stim si noi multe bancuri cu unguri. eu cu prietenii mei stam la cafea impreuna, facem chefuri impreuna, ne distram de numa', numa'. fiecare stie masura cand e vorba de chestia români- unguri, nu facem niciodata abuz. si vorba ta.. sunt oameni si oameni. da' intr-adevar imi plac bancurile astea, asteptam sa-mi mai vanda cineva, ceva sa mai stiu si eu ceva nou. asa ca te rog din inima sa nu te superi, nu am avut in intentie sa jignesc pe cineva. daca te-a suparat ceva, te rog sa ma scuzi.
  •  
    • 399 mesaje
    23 Mai 2005, 00:17
    0 0
    Ti-am zis ca nu ma supar.....daca vrei sa citesti intra pe google...bancuri ....unguresti! Eu am citit cateva pe www.elol.ro
    Numai bine!!! Monica