Deductii ???

•  
    • 62 mesaje
    15 Mai 2005, 01:42
    0 0
    O tipa se duce la doctor pentru o consultatie. Când se dezbraca, doctorul vede un H imprimat pe pieptul ei.
    - Cum te-ai procopsit cu semnul asta pe piept? o intreaba doctorul.
    - A, prietenul meu e student la Harvard si e atât de mândru, ca nu-si da jos niciodata tricoul cu insemnul facultatii, nici când facem dragoste.
    Peste câteva zile, alta fata vine la doctor. Când isi da bluza jos, doctorul vede un Y imprimat pe pieptul ei.
    - De unde ai semnul asta? o intreaba el.
    - A, prietenul meu e student la Yale si e atât de mândru, ca nu-si da jos niciodata tricoul cu insemnul facultatii, nici când facem dragoste.
    Peste alte câteva zile, o alta fata vine la doctor si, când se dezbraca, are un M pe piept.
    - Ai un prieten la Michigan?, o intreaba doctorul.
    - Nu, dar am o prietena la Wisconsin. De ce ma intrebati?

In camin, doi tipi se duc la dusuri dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca, unul din ei, se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera si da sa se intoarca doua sapunuri. Când colo, pe culoar, se intilneste cu 3 studente blonde din Bârlad la...chimie (?!). Ca sa nu se faca de râs, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si tot incep sa se invirta si sa se uite. "Ce o fi asta?", intreaba una. A doua, uitându-se la penisul tipului, zice: "Poate ca ar trebui sa tragem de mânerul asta." Ea trage si tipul scapa un sapun. "Aaa, ia uite, e un
    distribuitor de sapunuri!", zice prima. "Ooo, sa incerc si eu", zice a doua si trage si ea pâna tipul scapa si al doilea sapun. "Acum e rândul
    meu", zice a treia studenta si incep sa traga si sa traga si sa traga, dar bietul tip nu mai avea ce sapun sa mai scape. Tipa tot trage si, la
    un moment dat, spune: Ia uite, e si distribuitor de sapun lichid!"

Un roman isi cumpara un Jeep4x4 si o parcheaza in fatza casei.
    Un om beat trecand pe acolo vede scris pe masina 4x4, scoate cheia din
    buzunar si scrijeleste pe masina: =16
    Dimineatza propietarul inebunit se duce la o vopsitorie si o repara.
    Adoua sera pateste la fel, a treia seara la fel.
    Se duce la vopsitorie si il roaga pe vopsitor sa ii vopsesca 4x4=16.
    Betivul trece a patra sera si vede scris 4x4=16, sta putin pe ganduri,
    dupa care scoate cheia din buzunar si schrijeleste alaturi de insemnarea
    vopsita (4x4=16): Corect!
  •  
    • 197 mesaje
    15 Mai 2005, 12:14
    0 0
    Faine
  •  
    • 22 mesaje
    15 Mai 2005, 16:02
    0 0