Instructiuni de spalat pisica

•  
    • 5531 mesaje
    14 Apr 2005, 16:25
    1 0
    Instructiuni detaliate

1. Ridica cele 2 capace ale toaletei si toarna în bazin 1/8 cana de
    sampon pentru animale de companie.

2. Prinde pisoiul si mângâie-l linistitor în timp ce-l duci catre baie.

3. Atentie! Cu o singura miscare pune pisoiul în toaleta si închide
    cele 2 capace. Fii pregatit sa te asezi pe capac.

4. Pisoiul începe sa se agite si face multi clabuci. Nu lua în seama
    zgomotele care razbat prin capacele toaletei, pisoiului chiar îi place
    foarte mult sa te ajute.

5. Trage apa de 3 sau 4 ori. Aceasta actiune provoaca fenomenul de
    spalare Turbo si clatire.

6. Roaga pe cineva sa deschida usa casei. Asigura-te ca pe traseul
    baie-usa nu e nimeni.

7. deschide usa repede

8. Pisoiul iese cu viteza din toaleta, baie, casa. Odata ajuns afara, se usuca.

9. Toaleta si pisoiul stralucesc de curatenie.

10. Repeta pasii 1 - 9 cel putin o data pe zi, pentru o toaleta impecabila.

Cu respect,
    Câinele
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Apr 2005, 18:25
    0 0
  •  
    • 201 mesaje
    14 Apr 2005, 20:24
    0 0
    Tare de tot!
  •  
    • 2039 mesaje
    14 Apr 2005, 20:32
    0 0

super tare!
  •  
    • 5531 mesaje
    15 Apr 2005, 09:24
    0 0
    Aveam si o poza a pisoiului respectiv...ce pacat ca nu o pot posta aici! Daca-i vedeti mutra...
  •  
    • 1132 mesaje
    15 Apr 2005, 11:06
    0 0
    Mamaa s-a si spart asta? apare intr-o firma ..e incredibila viteza de raspandire
  •  
    • 5531 mesaje
    15 Apr 2005, 11:25
    0 0
    Ca si virusii Fahnele
  •  
    • 1377 mesaje
    15 Apr 2005, 14:59
    0 0
    ei, eu l-am vazut acum vreo 2 saptamani...
    totusi nu e asa repede, nu?
    oricum, nu are viteza pisicii cand deschizi capacul
  •  
    • 1132 mesaje
    15 Apr 2005, 16:12
    0 0
    evya tu esti chiar pe backbone-ul care genereaza aceste bancuri..asa ca
  •  
    • 1377 mesaje
    15 Apr 2005, 16:23
    0 0
    hehe
    asta nu inseamna ca nu pot rade si eu de ele
    sac!

P.S. chiar si fara `caine`, poti avea parte de astfel de privelisti. si iti garantez eu ca mori de ras la vederea unei pisici tasnind uda leoarca din wc/cada
    (nu ca un caine nu ar arata la fel)
  •  
    • 1377 mesaje
    15 Apr 2005, 16:36
    0 0
    sa nu crezi acum ca induc astfel de evenimente dar, la cat de curioase sunt matzele, nici nu e nevoie - mai devreme sau mai tarziu asisti la o pirueta in apa, urmata de o racheta vie
  •  
    • 1132 mesaje
    15 Apr 2005, 18:45
    0 0
    Draga mea nu are rost sa o scalzi acum si sa incerci sa te fofilezi...ar fi mai bine sa recunosti faptele de cruzime impotriva pisicilor pe care le-ai savarsit. RSPCA te pandeste
  •  
    • 1026 mesaje
    15 Apr 2005, 20:04
    0 0
    People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) sunt deja pe urmele tale, Evya
    Ai pus-o
    Bey, al meu pisoi (sau mai bine spus urs) nu a cazut nici in wc nici in cada. N-a fost suficient de curios. Dar a dat cu capul in geam dupa un porumbel
  •  
    • 9835 mesaje
    16 Apr 2005, 12:16
    0 0
    Ba catelusha mea a aterizat o data in cada in care stateau la inmuiat niste perdele... dupa care a tasnit direct in sufragerie, ca sa se stearga de covor!

Demn de stiut este ca am un caine cu fooooaaaaarte multa blana, care cred ca a "supt" vreo 2 litri de apa cu detergent.
    Drept pentru care am scos repede perdelele din cada ca sa pot clati cateaua disperata, care deja stranuta si se scarpina de mama focului (e alergica la diverse chestii, inclusiv detergent).
  •  
    • 2249 mesaje
    17 Apr 2005, 15:13
    0 0
    donna, ce caine ai tu (ce rasa)? s-ar putea sa mai fi spus cu alte ocazii, dar am uitat
  •  
    • 1377 mesaje
    18 Apr 2005, 10:01
    0 0

donna, mi-l si imaginez!
    pai o biata matza pricajita face dezastru in casa cand incepe sa se scuture, si sare apa peste tot, imi inchipui ce-a fost la tine atunci
    fantana arteziana, nu alta!
    si mai era si cu dero! bine ca ai fost in preajma si nu s-a lins! dar macar a avut o baie super, nu?! a fost garantat curat! curat curat

eu nu pot sa uit privirea! privirea atunci cand planeaza in apa! si cum desface gherutele, doar, doar o reusi sa franeze
    ca in desene animate!

si la caini si la pisici e comuna chestia cu alergatul ca nebunii cand au ei momentele lor de ghidusie
    ei, inchipuiti-va, eu, relaxata, in cada, nu's la ce visam (oricum nu v-as spune ) ma trezesc cu pleasca peste mine! Am crezut ca mor de ras! Am avut noroc mare, ca nu m-a zgariat. Si n-o sa uit niciodata privirea aia nedumerita - oh, nuuuu! not again!

mai, fahnele, intre timp s-a invatat cu apa
    si face si la wc
    ssst - sa nu ma parati!

acu', lasand gluma la o parte, am avut doua mate care au invatat sa faca la wc
    stateau pe partea din spate, mai lata a capacului.
    una a avut nenorocul si a alunecat cand se pregatea sa, si de-atunci cucu a mai prins-o pe langa
    iar astualul e bine merci! inca o comite cand are chef

cat priveste bancurile pe seama pisicilor... n-ati auzit si vorba, pai sterge-o cu coada pisicii?

P.S. donna, a prins frica de apa dupa faza cu pricina?
  •  
    • 1377 mesaje
    18 Apr 2005, 10:02
    0 0
    era sa uit virgula de la P.S.
  •  
    • 1377 mesaje
    18 Apr 2005, 10:52
    0 0
    fahnel, cu toata stradania mea, n-am reusit sa savarsesc nici o pisica pana acum

•  
    • 1377 mesaje
    18 Apr 2005, 11:03
    0 0
    oana, ar fi fost misto ca porumbelul sa nu zboare ,ci saa stea si sa se uite ironic la motan cu o expresie: "catch me, if you can!"

mi-ai adus aminte de o faza - eram cu o catelusa pechinez si coboram in fuga niste scari intr-un magazin universal (pe vremea lui ceasca), care avea usi de sticla peste tot. in fata scarilor, un "perete" de sticla, usa fiind un pic mai spre stanga...
    duduia mea, vesela de prilejul de intrecere, a luat-o inainte, si toanta, n-a vazut geamul
    acordeon s-a facut!

m-am si speriat atunci, am crezut ca i-au sarit cativa dinti, dar a fost ok

da', ce rad eu de bietele animale? ca si eu am patit faza cu geamul!!
  •  
    • 1132 mesaje
    18 Apr 2005, 11:28
    0 0
    Mimezi simpatia si compasiunea evya. Nu tine...te-am citit toti. Nu asa ca bagai pocnitori in fund la broaste?