Instructiuni de spalat pisica
-
1 0Instructiuni detaliate
1. Ridica cele 2 capace ale toaletei si toarna în bazin 1/8 cana de
sampon pentru animale de companie.
2. Prinde pisoiul si mângâie-l linistitor în timp ce-l duci catre baie.
3. Atentie! Cu o singura miscare pune pisoiul în toaleta si închide
cele 2 capace. Fii pregatit sa te asezi pe capac.
4. Pisoiul începe sa se agite si face multi clabuci. Nu lua în seama
zgomotele care razbat prin capacele toaletei, pisoiului chiar îi place
foarte mult sa te ajute.
5. Trage apa de 3 sau 4 ori. Aceasta actiune provoaca fenomenul de
spalare Turbo si clatire.
6. Roaga pe cineva sa deschida usa casei. Asigura-te ca pe traseul
baie-usa nu e nimeni.
7. deschide usa repede
8. Pisoiul iese cu viteza din toaleta, baie, casa. Odata ajuns afara, se usuca.
9. Toaleta si pisoiul stralucesc de curatenie.
10. Repeta pasii 1 - 9 cel putin o data pe zi, pentru o toaleta impecabila.
Cu respect,
Câinele -
Ba catelusha mea a aterizat o data in cada in care stateau la inmuiat niste perdele... dupa care a tasnit direct in sufragerie, ca sa se stearga de covor!
Demn de stiut este ca am un caine cu fooooaaaaarte multa blana, care cred ca a "supt" vreo 2 litri de apa cu detergent.
Drept pentru care am scos repede perdelele din cada ca sa pot clati cateaua disperata, care deja stranuta si se scarpina de mama focului (e alergica la diverse chestii, inclusiv detergent). -
donna, mi-l si imaginez!
pai o biata matza pricajita face dezastru in casa cand incepe sa se scuture, si sare apa peste tot, imi inchipui ce-a fost la tine atunci
fantana arteziana, nu alta!
si mai era si cu dero! bine ca ai fost in preajma si nu s-a lins! dar macar a avut o baie super, nu?! a fost garantat curat! curat curat
eu nu pot sa uit privirea! privirea atunci cand planeaza in apa! si cum desface gherutele, doar, doar o reusi sa franeze
ca in desene animate!
si la caini si la pisici e comuna chestia cu alergatul ca nebunii cand au ei momentele lor de ghidusie
ei, inchipuiti-va, eu, relaxata, in cada, nu's la ce visam (oricum nu v-as spune ) ma trezesc cu pleasca peste mine! Am crezut ca mor de ras! Am avut noroc mare, ca nu m-a zgariat. Si n-o sa uit niciodata privirea aia nedumerita - oh, nuuuu! not again!
mai, fahnele, intre timp s-a invatat cu apa
si face si la wc
ssst - sa nu ma parati!
acu', lasand gluma la o parte, am avut doua mate care au invatat sa faca la wc
stateau pe partea din spate, mai lata a capacului.
una a avut nenorocul si a alunecat cand se pregatea sa, si de-atunci cucu a mai prins-o pe langa
iar astualul e bine merci! inca o comite cand are chef
cat priveste bancurile pe seama pisicilor... n-ati auzit si vorba, pai sterge-o cu coada pisicii?
P.S. donna, a prins frica de apa dupa faza cu pricina? -
oana, ar fi fost misto ca porumbelul sa nu zboare ,ci saa stea si sa se uite ironic la motan cu o expresie: "catch me, if you can!"
mi-ai adus aminte de o faza - eram cu o catelusa pechinez si coboram in fuga niste scari intr-un magazin universal (pe vremea lui ceasca), care avea usi de sticla peste tot. in fata scarilor, un "perete" de sticla, usa fiind un pic mai spre stanga...
duduia mea, vesela de prilejul de intrecere, a luat-o inainte, si toanta, n-a vazut geamul
acordeon s-a facut!
m-am si speriat atunci, am crezut ca i-au sarit cativa dinti, dar a fost ok
da', ce rad eu de bietele animale? ca si eu am patit faza cu geamul!!