vreau sa fiu stewardezaaaaa!!!!!! 2
-
0 1Ca sa nu pierdem informatii pretioase
-
AvyTavia- in vara dupa OD am deschis subiectul varstei deoarece am 29 ani si cineva mi-a raspuns ca prefera persoane pana in 28 de ani. daca e asa inca te incadrezi in profilul lor. merita sa incerci!
mi s-a recomandat Emirates sau Ethiad care nu au limite de varsta, dar am zis sa mai incerc inca o data la Qatar cum celelalte companii nu se grabesc sa vina in Romania.
daca incerc am sanse mici de reusita, dar am ceva sanse....dar daca nu merg la OD nu am nici o sansa. -
Salutare
Eu am fost la OD pt Qatar airways si am ajuns pana in ultima zi- astept mail de la ei in 3 sapt daca ma accepta sau nu.
In prima zi am dat cv-urile cu pozele si ne-au spus ca cei care vor fii selectati vor fii sunati in cursul acelei zile.
M-au sunat .Am mers a doua zi si am stat vreo 5 ore ...in care am avut test de engleze scris(gramatica,vocabular si un eseu).Dupa aceasta proba a fost eliminatorie,
Cine a trecut de aceasta proba...a avut parte de grup discussion,si aceasta fiind o proba eliminatorie.
In final am ramas aprox 20 pers.Ni s-a dat un formular de completat care trebuia sa-l ducem cu noi la interviul final si alte pliante cu informatii despre companie.
La interviul final care a fost in a treia zi am purtat o conversatie individual cu cele 2 doamne de la qatar.Au fost fff ok,fff dragute.Din pacate pozele mele nu au fost ok si a trebuit sa le refac.
Cam atat astept nerabdatoare mailul de la resurse umane -
Erau 2 reprezentante ale firmei Qatar.Am inceput la ora 9 si a durat cam pana la ora 11 in prima zi.In aceasta zi ne-au prezentat oferta de munca,tara,conditiile...tot.Apoi am dat cv-urile cu pozele care le aveam in speranta ca vom fii sunate pana la ora 5.
Tipele de la Qatar au fost super ok,foarte prietenoase.
Cine a mai fost la OD Qatar? -
Cred ca da, au fost bune... nush ce sa zic... mie au uitat sa imi ceara diploma de bac si copie dupa pasaport, sau nu le mai interesa.eu am cam gafat-o, in ultima zi nu mi-am completat formularul, am zis ca o sa-l completez acolo(lucru care nu le-a placut deloc)... mi-a luat mai mult decat ma asteptam sa fac pozele alea, am ajuns la 3 ar fi trebuit sa intru la 3 jumate... fata care era programata pt. 2 jumate, la fel a venit cu formularul necompletat, a fost mustrata, ca si mine mai apoi, si de rusine, a plecat si nu s-a mai intors pentru interviu, asa ca ar fi trebuit sa intru la 3... in fine... ideea e ca am intarziat... ceea ce e foarte urat. dupa ce mi-au tinut o predica bine meritata, mi-au zis ca nu o sa tina cont de chestia asta...nu sunt deloc optimista... pozele mele au fost pe fundal albastru.le-am facut la un studio, si le-am developat la altul...ale tale cum au fost?
-
pai eu fiind din cj aveam pozele pe cd dar nu erau cu parul prins si nu stiam unde sa ma duc sa-mi fac.am mers la bucuresti mall ca era aproape de unde stateam ,mi-au facut poze au zis ca nu sunt ok ca nu am zambit si am ramas ca le voi trimite pe mail dat imi da eroare dupa cum iti ziceam.ai idee cum sa sau de departamentu de recrutare?sa intru la ei pe site si sa sun intr-o parte si-n alta?tu ai fost luni sau marti la interviul final?