Cluburile de swingeri, care sunt foarte populare în Statele Unite, au început să-i atragă şi pe români tot mai mult, aceştia dorind cu ardoare să facă schimb de parteneri şi de partenere când vine vorba de sex.
Potrivit unei enciclopedii, această practică sexuală este definită astfel: „Swingul este practica deschisă a contactelor sexuale cu parteneri din afara cuplului, în scop recreaţional sau pentru interacţionare socială“. Acesta este şi adevărul, deoarece persoanele care aleg să practice swingul vor să iasă din rutina zilnică şi să-şi condimenteze puţin viaţa sexuală, această practică sexuală fiind un mod de a-ţi petrece timpul liber şi de a-ţi cunoaşte mai bine partenerul.
Este foarte important pentru cupluri ca atunci când se decid să practice swingul să fie foarte bine sudate şi să ştie din start motivul pentru care aleg această practică sexuală.
Riscurile la care se expune cuplul într-o astfel de experienţă sunt foarte mari, fiind atât de natură psihică, cât şi fizică.Cea mai mare problemă este reprezentată de bolile cu transmitere sexuală. Medicii din întreaga lume afirmă că swingerii sunt purtători de BTS-uri mai frecvent decât prostituatele, homosexualii sau travestiţii, deoarece fac parte din comunităţi ascunse, neurmărite de vreun sistem medical, dar şi din cauza faptului că folosirea prezervativelor este mai redusă.
O altă problemă destul de mare de care se lovesc swingerii este tristeţea apărută după nopţile pierdute în cluburile de specialitate.
Există foarte multe persoane care au parte de plăceri nebănuite la swing, însă odată ajunşi acasă îşi doresc acelaşi lucru şi de la partener, neavând parte de orgasmul mult aşteptat. Oricât de deschişi şi neconvenţionali am fi, o astfel de experienţă va schimba pentru totdeauna dinamica de cuplu şi percepţia asupra partenerului nostru.Şi din punctul de vedere al Bisericii, swingul este o problemă. „Apropierea trupească dintre un bărbat şi o femeie trebuie să aibă loc numai în cadrul familiei.
Apropierea dintre soţi trebuie să izvorască din iubirea unuia faţă de celălalt, iar nu dintr-o simplă nevoie fizică. Sexualitatea nu este un sport sau un mod de a-ţi petrece timpul liber“, afirmă preoţii.
Posteaza comentariu