Sex oral. 5 poziţii pentru plăcerea ta. Încearcă-le!

Dacă plăcerea ta este importantă pentru partener şi nu se dă în lături de la nimic pentru a ţi-o oferi, ţi-am pregătit câteva poziţii pe care trebuie neapărat să le încercaţi. Relaxaţi-vă şi treceţi la acţiune!

Scaunul

Este o poziţie care asigură plăcere ambilor parteneri. El se va bucura de peisaj dar şi de plăcerea care ţi-o oferă, iar tu vei profita din plin de atingerile lui. Aşază-te pe scaun, cu picioarele ridicate şi uşor depărtate. Partenerul tău se va aşeza în faţa ta, în genunchi, cuprinzându-ţi picioarele cu mâinile pentru mai mult control. Este poziţia perfectă dacă vrei să te bucuri de un orgasm exploziv prin stimulare orală.

Foto: womenshealthmag.com

Iubitul supus

Întinde-te pe spate, aşezând o pernă sub posterior pentru a uşura acţiunea. Partenerul se va poziţiona deasupra ta, cu capul între coapsele tale. Această poziţie este confortabilă pentru amândoi, oferind libertate pentru mişcări. Iubitul tău are mâinile libere pentru a-ţi oferi extra stimulare pentru un orgasm intens.

Călăreaţa

Dacă îţi place să fii mereu deasupra sau dacă iubitul tău nu este foarte priceput in arta cunnilingus-ului, această poziţie este ideală. Partenerul tău se va întinde pe spate, cu o pernă sub cap pentru mai mult confort, iar tu vei îngenunchia deasupra lui. Ai grijă, nu te lăsa cu toată greutatea pe partener pentru a nu-i provoca disconfort. Tu vei fi cea care deţine controlul asupra mişcărilor şi a ritmului. Ai mâinile libere pentru a-ţi răsfăţa iubitul sau pentru a-i stimula penisul.

În genunchi

Vrei o noapte pasională cu un preludiu fierbinte? Atunci începeţi cu această poziţie şi veţi avea orgasmul asigurat. Întinde-te aproape de marginea patului, cu picioarele pe podea. Partenerul se va aşeza pe podea, în genunchi. Ridică un picior pentru a-i permite iubitului să te stimuleze mai mult.

Servitorul

Te simţi leneşă şi tot ce vrei este să fii răsfăţată? Atunci aceasta este poziţia perfectă. Întinde-te pe pat, cu picioarele uşor desfăcute, iar partenerul tău va face toată treaba. Este poziţia ideală pentru preludiu, care vă va pregăti pentru orgasme intense.