Sex. 5 poziţii obraznice pe care iubitul tău abia aşteaptă să i le propui

Şi tu îţi doreşti să încerci ceva nou, aşa că de ce să nu îţi surprinzi partenerul cu câteva mişcări incendiare de care vă puteţi bucura amândoi

1. Bicicleta

Este tehnica perfectă pentru stimularea punctului G, dar şi o poziţie extrem de plăcută pentru el. Partenerul este cel care controlează mişcările, ritmul, adâncimea penetrării şi, în plus, se va bucura de o privelişte incitantă. Aşază-te pe marginea patului, cu picioarele pe podea. El se va poziţiona în faţa patului şi îţi va ridica picioarele la nivelul pieptului lui.

2. Pisica jucăuşă

Pentru a pune în practică această poziţie ai nevoie de un scaun rezistent, multă flexibilitate şi experienţă. Urcă-te pe scaun, cu genunchii îndoiţi şi cu mâinile sprijinite de picioare. Iubitul tău te va penetra pe la spate, cu mâinile pe talia ta, ajutându-te să îţi păstrezi echilibrul.

3. Dansul

Ca orice poziţie în picioare, această tehnică poate fi pusă în practică în orice loc şi asta pentru că nu necesită mult spaţiu. Faţă în faţă, ridică un picior şi încolăceşte-l în jurul partenerului. Pentru mai multă stabilitate, sprijină-te de un perete. Dacă eşti flexibilă, poţi ridica piciorul pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

4. Doggie style reloaded

Întinde-te pe pat, cu faţa în jos şi cu genunchii uşor îndoiţi. Pentru mai mult confort şi o penetrare mai adâncă, aşază o pernă sub abdomen. Iubitul te va penetra pe la spate, sprijinindu-se în mâini, pentru a evita să te preseze cu greutatea lui.

5. Roaba

O poziţie în care mişcările sunt limitate, dar penetrarea este adâncă. Iubitul tău se va aşeza pe pe marginea patului. Tu te vei aşeza în poala partenerului, cu spatele la el. Apoi, te vei apleca uşor în faţă, până când vei atinge podeaua cu mâinile. Iubitul tău va fi cel care te va sprijini şi va coordona mişcările.