Sex. 5 jucării erotice numai bune pentru începători

Nu te aventura după lucruri complicate, ci încearcă produsele simple care te vor ajuta să descoperi ce îţi place mai mult!


Nu aţi folosit jucăriile sexuale până acum? Nu ştii ce să alegi dintr-un sex-shop? Pentru început, nu trebuie să te aventurezi să încerci lucruri complicate. Iată câteva produse simple, dar care promit plăceri uriaşe. Merită încercate!

1. Stimulator clitoridian Sqweel Go

Îţi oferă un masaj clitoridian care te va duce pe culmile plăcerii. Are dimensiuni mici şi poate fi uşor luat în călătorii. Cele 10 limbi prevăzute sunt din silicon moale şi flexibil, permitându-ţi să schimbi 6 funcţii diferite pentru a stimula clitorisul. Este reîncărcabil. Se recomandă să foloseşti un lubrifiant în timpul masajului pentru senzaţii mai intense.

Îl poţi cumpăra de AICI.

2. Inel pentru penis şi stimulare clitoridiană

Aceste inele sunt predispuse la un capăt cu diverse forme care permit stimularea clitoridiană în timpul penetrării. Pe lângă erecţii mai puternice şi acte sexuale mai lungi, datorită capului în formă de diavol, partenera va fi stimulată în zona clitorisului, obţinând astfel orgasme puternice.

Îl poţi cumpăra de AICI.

3. Sărut pe clitoris

Pentru stimularea clitoridiană, acest vibrator cu mai multe viteze este prevăzut cu o limbă din jelly şi buze ataşate, care vor vibra şi vor pâlpâi, iar tu controlezi vibraţiile.

Îl poţi cumpăra de AICI.

4. Un set pentru amândoi

Acestea sunt diverse pachete care conţin mai multe accesorii care vă pot face partida de amor mai incendiară. De exemplu, poate să conţină un vibrator, bile pentru stimulare, lumânare parfumată specială pentru masaj, eşarfă pentru legatul ochilor, gel şi lubrifiant.

Îl poţi cumpăra de AICI.

5. Fluturele

Este un vibrator de dimensiuni mici, iar forma ui permite stimularea întregii suprafeţe a vaginului, a clitorisului şi a labiilor. Îl poţi purta sub haine sau îl poţi folosi în preludiu cu iubitul tău. Este dotat cu vibraţii cu intensitate reglabilă controlate prin intermediul telecomenzii incluse sau are un buton simplu încorporat. Corpul fluturaşului stă între picioarele tale, în timp ce aripile te înghit, iar antenele îţi stârnesc clitorisul.

Îl poţi cumpăra de AICI.