Sex. 5 aplicaţii on-line care te ajută să cunoşti şi să întâlneşti bărbaţi

Viaţa ta amoroasă trece printr-un impas şi nu ai mai avut o întâlnire romantică de luni de zile? Te-ai săturat să-l aştepţi pe Făt-Frumos? Este timpul să treci la acţiune! Aplicaţiile de dating online și pentru smartphone-uri te pot ajuta să cunoşti bărbaţi şi să trăieşti din nou dragostea.

Tinder

Este cel mai în vogă serviciu de online dating. Odată instalată, aplicaţia te localizează prin GPS-ul telefonului şi îţi găseşte potenţiali parteneri aflaţi în apropiere. Selectarea acestora se face în funcţie de criteriile stabilite de tine, precum vârstă sau distanţă. De asemenea, se conectează la profilul de Facebook pentru mai multe detalii.

Dă Like unui profil şi, dacă utilizatorul te place şi el, vă puteţi trimite mesaje şi plănui întâlnirea. De asemenea, poţi bloca persoanele cu care nu vrei să discuţi.

Let’s Date!

Tot ce trebuie să faci este să downloadezi aplicaţia şi să-ţi creezi un profil. Astfel vei putea vizualiza profilurile celorlalte persoane. Când descoperi pe cineva care îndeplineşte condiţiile tale, dai click pe "Let’s Date". Dacă persoana respectivă este de acord, primeşti o notificare pentru a stabili o întâlnire. Aplicaţia vă poate oferi chiar şi sugestii pentru locul unde poate avea loc întâlnirea.

OkCupid

OkCupid este o aplicaţie care îţi găseşte partenerii potriviţi în funcţie de răspunsurile la anumite întrebări. Astfel, în urma unor calcule, aplicaţia va alege persoanele compatibile cu gusturile tale. De asemenea, OkCupid selectează posibilii parteneri care locuiesc în promixitatea ta, anunţându-i că ai putea fi persoana pe care o caută pentru o relaţie.

Twine

Aceasta aplicaţie te ajută să cunoşti oamenii aflaţi în apropiere de tine. Spre deosebire de alte aplicaţii de dating, Twine pune accent pe conversaţii şi nu pe poze, fiind descrisă de creatori ca fiind "prima aplicaţie pentru dating intelectuală". Astfel că Twine selecteaza partenerii în funcţie de interese, vârstă şi loc, pozele lor fiind iniţial neclare.

Zoosk

Spre deosebire de Twine, aici fotografiile contează cel mai mult. Zoosk te ajută să întâlneşti persoane cu aceleaşi interese ca tine aflate în apropierea ta.