Sex. 4 poziţii erotice neobişnuite pentru care trebuie să fii foarte flexibilă

Există anumite poziţii erotice pe care nu îţi închipui că le-ai putea aborda nici într-un milion de ani. Necesită atât de multă flexibilitate, încât te uiţi uimită la postură şi nu poţi să-ţi închipui cum ai putea să faci sex într-o asemenea poziţie.

Ei bine, există multe femei care au o flexibilitate înnăscută sau care practică de mulţi ani yoga/pilates şi reuşesc să abordeze aceste mişcări extrem de dificile.

Iată cinci dintre cele mai neobişnuite şi dificile poziţiii:

credit foto: http://www.self.com (Ilustraţii de Jocelyn Runice)

1. Doggy style şi sfoara

Nu ţi-ai fi închipuit că este posibil aşa ceva, însă da, unele femei care sunt extrem de flexibile pot să abordeze şi această poziţie neobişnuită. Practic, faci sfoara însă pe verticală în timp ce iubitul tău te penetrează, iar tu te sprijini de sol cu mâinile.

De asemenea, poziţia necesită atenţie sporită din partea voastră, deoarece riscul de a vă dezechilibra este destul de mare.

2. Doggy style modificat

Este o poziţie extrem de dificilă atât pentru echilibrul tău, cât şi pentru că stai într-o postură nu tocmai comodă pentru persoanele care nu au o flexibilitate mare.

Iubitul tău stă în picioare, iar tu îţi apleci trunchiul în jos până când atingi solul cu mâinile. Pentru a obţine o plăcere mai intensă trebuie să stai fie cu picioarele apropiate, fie uşor depărtate.

Mare atenţie la echilibru, deoarece trebuie să te susţii bine cu mâinile de sol, iar iubitul tău va avea grijă când te penetrează pentru a nu vă dezechilibra.

3. Femeia deasupra în fandare

Practic vorbim despre poziţia "femeia deasupra", însă tu vei sta deasupra într-o fandare. Lucru extrem de dificil pentru a efectua mişcările necesare în timpul penetrării, însă experţii susţin că plăcerea va fi una foarte mare în această poziţie.

Trebuie să aveţi atenţie la mişcările pe care le faceţi, deoarece aceasta este una dintre poziţiile extrem de periculoase, despre care cercetătorii avertizau că, efectuată incorect, poate duce la fracturi ale penisului.

4. Sex în podul de jos

Mai ştii cum făceai podul de jos la orele de sport? Acesta poate să fie folosit şi pentru a ajunge pe culmile plăcerii în timpul partidei de amor. Tu vei stai în pod, cu picioarele depărtate, astfel încât iubitul tău să aibă accesul liber.

Şi această poziţie neobişnuită are nevoie de atenţie mare, deoarece mişcările în timpul penetrării trebuie să fie uşoare pentru a nu te dezechbilibra.

MAI MULT DESPRE: cuplu, sex, orgasm, pozitii sex, pozitii erotice