Poziţia sexuală în care rămâi cel mai uşor însărcinată. De evitat!



Roaba

Îţi place să experimentezi în pat? Dacă tu şi partenerul tău sunteţi înnebuniţi după Doggy style, nu este deloc exclus să fi încercat până acum şi o variantă incitantă a sa: Roaba. În timp ce tu te sprijini în coate, partenerul tău îţi ridică picioarele şi le susţine cu mâinile, penetrându-te pe la spate şi controlând în totalitate intensitatea.

La fel ca în cazul poziţiei Doggy style, şi Roaba poate implica o penetrare foarte adâncă şi, mai mult decât în cazul primei, o înclinare a trupului chiar mai propice fecundării!

Ienupărul strălucitor

Sună bizar? Află că aceasta este denumirea dată unei poziţii sexuale pe care cu siguranţă ai testat-o de nenumărate ori până acum. Despre ce este vorba? Despre poziţia în care partenerul stă aplecat deasupra ta, iar picioarele tale îi inconjoară mijlocul.

Aşa cum era de aşteptat, şi Ienupărul strălucitor riscă să îţi ofere surpriza unei sarcini nedorite, fiindcă el te poate penetra destul de adânc, iar bazinul tău este suficient de înclinat pentru ca spermatozoizii să ajungă şi să traverseze cu uşurinţă colul uterin în căutarea ovului.

Pauza Zen

Seamănă cu Linguriţa, doar că, de această dată, vă priviţi în ochi în loc ca tu să stai cu spatele la el. Din nou, şi aceasta este o poziţie comună de care n-ar strica însă să nu abuzezi dacă nu vrei să rămâi însărcinată în perioada următoare. Pentru momentele sigure, Pauza Zen presupune ca tu să îţi treci un picior pe după mijlocul partenerului pentru a-l ajuta să te penetreze în timp ce vă tineţi strâns îmbrăţişaţi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lia pe 5 Aug 2014, 16:43
    Adica...abstinenta!

    Aici sunt date pozitiile principale si cele mai des utilizate, ca fiind de evitat ,ca sa previi sarcina! Nu cred ca va lua cineva in considerare aceste sfaturi...ptr. ca in ziua de azi se folosesc atatea metode contraceptive ,inclusiv avortul(mai ales la noi, in tara).

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod