Poziţia 69. 5 variante pe care trebuie să le încerci

Când vine vorba de sexul oral, poziţia 69 este cea mai incitantă tehnică pe care o poţi încerca în dormitor. Sexul oral făcut simultan aduce satisfacţii mari ambilor parteneri şi creşte şansele orgasmului simultan. Poziţia clasică este cea în care femeia stă deasupra, astfel încât are controlul mişcărilor. Dacă deja ai experimentat-o şi vrei mai mult, îţi oferim câteva variante care merită încercate.

69 inversată, pentru femei supuse

Poziţia 69 inversată este cea în care te supui total partenerului tău. El este cel care va sta deasupra. Pentru această tehnică, încrederea între parteneri trebuie să fie totală. El te va imobiliza şi îşi va lăsa o parte din greutate pe tine, ceea ce ţi se poate părea copleşitor şi incitant în egală măsură. În acest caz, apucă-l ferm de şolduri şi controlează-i mişcările. Dacă vă incită sexul oral mai profund, cunoscut şi sub numele de deepthroat, te poţi aşeza cu capul la marginea patului, lăsându-l uşor pe spate. Pentru tine, plăcerea poate fi mai mare decât în cazul poziţiei clasice şi asta pentru că el are mai mult accces la clitorisul tău, decât dacă ai sta tu deasupra.

69 pe o parte, pentru leneşi

Aceasta este cea mai comodă variantă a poziţiei 69. Stând pe o parte, vă puteţi mişca în voie, fără ca unul dintre voi să fie imobilizat, iar celălalt să fie nevoit să-şi susţină propria greutate. În plus, această variantă de 69 vă scuteşte de durerile de gât, care apar în cazul persoanei care stă deasupra.

69 cu capul în jos

Roagă-ţi iubitul să se aşeze pe canapea sau pe fotoliu, cu picioarele desfăcute, uşor îndoite şi cu tălpile sprijinte pe măsuţa de cafea sau pe un taburet. Din spatele canapelei, apleacă-te peste el, sprijinindu-ţi mâinile pe canapea şi coboară-ţi capul între coapsele lui.

69 suspendat

Dacă ai un partener foarte puternic şi dacă tu poţi sta atârnată cu capul în jos, atunci puteţi încerca şi cea mai dificilă variantă. De asemenea, şi tu ai nevoie de forţă pentru a te sprijini în mâini. Începeţi din poziţia 69 clasică, apoi el se va ridica în picioare, susţinându-ţi greutatea. Tu vei ridica mâinile deasupra capului şi le vei sprijini de podea sau încolăceşte-le în jurul partenerului pentru mai multă stabilitate.

Podul 69

Dacă te consideri suficient de flexibilă, poţi încerca şi această variantă. În timp ce partenerul stă întins pe spate, tu te aşezi deasupra lui, ca şi cum ai face podul pe spate, astfel ca gura ta să ajungă organul lui sexual.