Horoscop: Cu ce defecte îl alungi din pat în funcţie de zodia lui

Bărbaţii sunt fericiţi ori de câte ori au ocazia să facă sex, dar asta nu înseamnă că nu au şi ei câteva pretenţii. N-ar trece peste orice defect al partenerei doar ca să se aleagă cu o partidă de sex. Iată ce defecte majore îi sting pofta de sex iubitului tău şi îl alungă din patul tău, în funcţie de zodia lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un singur lucru l-ar pune pe fugă pe bărbatul născut în zodia Capricorn: lipsa de încredere a partenerei lui. Dacă nu te simţi bine în pielea ta şi ţi se citeşte nesiguranţa în gesturi şi privire, mai bine amână partida de sex până când ai o dispoziţie ceva mai încrezătoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul nici nu se gândeşte să facă sex cu o femeie căreia nu-i pasă decât de ea. Egoismul, fie că dai dovadă de el în timpul sexului sau în viaţa de zi cu zi, i se pare cea mai puţin sexy trăsătură de caracter. Aşa că fii generoasă şi plină de compasiune, dacă vrei să nu-i afectezi pofta de sex.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Când faci sex cu bărbatul din zodia Peşti, fii foarte atentă la ce-i spui sau la gesturile pe car ele faci. Acest nativ este extrem de sensibil şi ia lucrurile foarte personal. Nu-i critica prestaţia în pat şi nici nu-l compara vreodată cu alt bărbat!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din zodia Berbec este plin de energie în pat, spotan şi vulcanic. Sigur îi strici tot cheful de nebunii dacă îi spui că te simţi cam obosită şi îl rogi să stea el deasupra. Îl descureajează faptul că nu-i răspunzi invitaţiilor sale cu entuziasm.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Graba şi vorbăria în timpul sexului sunt două atribute care îl pun pe fugă pe nativul din Taur. Acest bărbat preferă sexul pe-ndelete, fără prea multe conversaţii. Îi poţi face o scurtă declaraţie de dragoste, dar să-i punctezi fiecare mişcare de-a lui cu o vorbă i se pare bizar. Nici graba de a ajunge la orgasm nu e pe placul lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul născut în zodia Gemeni are momente de nesiguranţă în timpul sexului, aşa că dacă îl ignori, nu va dori să repete experienţa cu tine. Aşadar, încearcă să-i spui ce îţi place, povesteşte-i o fantezie şi menţine contactul vizual cu el.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul din zodia Rac este tandru şi generos în timpul sexului. Aşa că nu va avea cerinţe exagerate de la tine. Îi vei tăia orice poftă de sex doar dacă nu te îngrijeşti suficient, de exemplu, te cuibăreşti în pat cu el neepilată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din Leu are în sânge instinctul de leader. Ceea ce înseamnă că şi în pat îi place să preia comanda. Dacă încerci să-i furi tronul, dominându-l în timpul sexului, oferind-i indicaţii stricte, nu-l inciţi, ci îl alungi din patul tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Din păcate, bărbatul din zodia Fecioară este cel mai pretenţios când vine vorba de sex. Aşadar, în cazul lui sunt multe lucruri care l-ar pune pe fugă: lipsa de iniţiativă şi de igienă a partenerei (preferă epilarea braziliană) sau vulgaritatea (nu suportă machiajul strident, parfumurile grele...).

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din zodia Balanţă gustă viaţa din plin şi are nevoie de o femeie creativă, care să-i încânte privirea. În timpul sexului, rămâne indiferent în faţa unei femei care nu ştie să-şi folosească imaginaţia. El preferă jocurile erotice, aşa că îl vei pune pe fugă dacă te axezi doar pe tehnicile de stimulare care să te aducă la orgasm.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nici n-ai ghici ce anume reprezintă un afrodisiac pentru bărbatul din zodia Scorpion! Certurile înfierbântate, conversaţiile despre sentimentele voastre şi micile ironii reprezintă pentru el o formă incitantă de tachinare! Dacă încerci să-i faci pe plac şi eşti complet disponibilă în plan sexual, Scorpionul îşi va pierde interesul pentru tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În principiu, dacă bărbatul din zodia Săgetător ştie deja ce-l aşteaptă când face sex cu tine, înseamnă că şi-a pierdut orice interes şi va fi tentat să caute adrenalina în altă parte. Ca să-l ţii în patul tău, oferă ceva nou la fiecare partidă de sex, iar Săgetorul va fi nerăbdător să te descopere din nou şi din nou.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod