Te întâlnești cu părinții partenerului? Iată cum să crești încrederea în sine

Întâlnirea cu părinții partenerului poate fi interesantă, dar îți poate provoca și anxietate.
Pe de o parte, această întâlnire înseamnă că relația voastră este serioasă. Pe de altă parte, te întâlnești cu părinții lui. Acest lucru este imprevizibil. Este pasul normal în relația voastră, iar partenerul tău ține la tine dacă vrea să faci acest lucru. Dacă te simți neliniștită, există anumite lucruri pe care ți le poți spune pentru a crește încrederea în sine. Iată despre ce este vorba!

Cum să crești încrederea în sine înainte de a te întâlni cu părinții partenerului


Momentul în care îi întâlnești părinții partenerului depinde de voi, însă un expert în relații a sugerat că această întâlnire ar trebui să aibă loc după cel puțin șase luni de relație. Înainte de această perioadă, relația nu este atât de sigură.
Dacă ați vorbit despre acest lucru și vă simțiți pregătiți amândoi pentru a vă întâlni cu părinții, s-ar putea să ai emoții. Este normal. Iată ce ar trebui să îți spui înainte de întâlnirea cu părinții partenerului tău!

1. Sunt incredibilă


Dacă ești îngrijorată cu privire la reacția părinților partenerului tău, este important să îți aduci aminte că ești o persoană incredibilă. Repetă-ți acest lucru! Părinții partenerului tău nu au niciun motiv să gândească altfel.

2. Fiul lor mă place deja, așa că am făcut deja un pas în direcția bună


Cei mai mulți părinți își doresc să aibă copii fericiți. Iar dacă tu îl faci fericit pe fiul lor, este posibil să fi făcut deja pasul în direcția bună.
În plus, dacă părinții partenerului tău l-au învățat să aprecieze anumite calități ale oamenilor, partenerul tău probabil că vede acele atribute în tine, chiar dacă tu nu îți dai seama. Sunt șanse mari ca părinții lui să vadă aceleași calități ale tale.

3. Nu trebuie să fie totul perfect


Înainte de a te întâlni cu părinții partenerului, este normal să îți dorești ca totul să meargă bine, dar nu trebuie să fie perfect. Repetă-ți acest lucru, astfel încât să poți accepta imperfecțiunile și să mergi la întâlnire calmă și încrezătoare.

4. Te-ai descurcat în situații mai dificile


Ai avut vreun prieten bun care ți-a înșelat încrederea? Sau vreun profesor care se lua de tine la ore fără niciun motiv întemeiat? Până când ai spus ceva în cele din urmă. Părinții partenerului tău nu ar trebui să fie percepuți ca acești oameni înfricoșători de care ești intimidată.
Au crescut-o pe persoana ta preferată, iar partenerul tău s-a dovedit a fi grozav, așa că nu pot fi atât de răi. Cu siguranță te-ai confruntat cu oameni mai intimidanți și te-ai descurcat.

5. Dacă nu îmi pot vedea calitățile, ei au de pierdut


Această mantră poate fi greu de înțeles. Bineînțeles că vrei ca părinții partenerului tău să te placă. Dar dacă nu o fac, este pierderea lor. Cu toate acestea, îi poți împiedica să te facă să te simți prost. Ești o persoană minunată. Dacă părinții partenerului tău nu văd sau nu pot accepta, nu este problema ta.
iulia-mirica