Cuceritorii au o foame nestăvilită de atenție, validare și admirație. Nu cred să fi întâlnit până acum o femeie care să nu fi căzut în plasa unui cuceritor. De cele mai multe ori, fără să își dea seama.
Când vă gândiți la un cuceritor, ce vă vine în minte? Șarm, atenție pentru detalii, siguranță, încredere, carismă, succes, corect? Femeilor li se pare foarte atractiv și chiar distins. Dar de ce ajung cuceritorii să dezvolte toate aceste calități pe care nu toți bărbații le au? Simplu: investesc în această imagine, se hrănesc cu asta. Și, logic, dacă investești într-un domeniu, devii foarte bun în ceea ce faci și obții rezultate.
Așadar, ceea ce femeilor li se pare distincție și aură specială, are de fapt la bază foarte multă practică.
Priviți din afară, cuceritorii par foarte siguri pe ei, echilibrați și foarte populari în cercurile în care se învârt. Se numeste marketing personal. Daaaaar, dacă ai curaj, răbdare și voință să te uiți mai atent la ceea ce este sub această imagine, vei putea vedea lucruri pe care un cuceritor nu ar vrea ca tu să la afli.
Dar, dacă vei înțelege ceea ce se află în spatele acestei dorințe, îți va fi mai ușor să treci peste o situație de acest fel, sau să eviți cu orice preț o relație pe viitor cu un cuceritor. Iată trei motive pentru care să nu îți dorești o relație cu un cuceritor:
1. Cuceritorii nu au stimă de sine
Fiecare om își dorește să realizeze ceva în viață, să fie diferit, să fie admirat și remarcat. Unii oameni devin împliniți prin carieră, alții prin lucruri pe care le fac pentru familie sau pentru o cauză nobilă. Dar ce ar face cineva care nu are constant încredere în sine ? Încercă cu disperare să atragă alți oameni spre sine, să se folosească constant de atenția și interesul care i se acordă. Și pentru că nu au niciodata îndeajuns, atunci nu se vor opri din acest joc. Pare obositor pentru o persoană echilibrată să facă asta mereu, dar pentru ei este un scop în sine.
2. Cuceritorii au constant nevoie de validare
Cum spuneam, cuceritorii lasă mereu impresia că sunt foarte încrezatori în ei, dar nu este așa. Încrederea în sine nu stă doar în aparențe, șarm, ci mai degrabă este acea încredere pe care o ai că orice încercare sau problemă ar veni în viața ta, le vei putea face față. Cuceritorii au nevoie de validarea celorlați, de aprobare și nu se simt bine până nu îi aduc pe cei din jur în această situație.
3. Cuceritorii se simt mereu neîmpliniți
Oamenii care se luptă pentru visele și obiectivele lor sau pur și simplu sunt încredințați că trăiesc vieți împlinite, se bucură de viață, în orice moment. Dar pentru că ei se simt constant nemulțumiți, cuceritorii au nevoie mereu de victorii ușor de atins ca să le îmbunătățească starea. Și pentru că starea de nemulțumire este continuă sunt mereu în căutare de cineva nou care să le satisfacă nevoile.
Posteaza comentariu