De ce înșală bărbații? Explicația unei femei care face furori pe OnlyFans

Din păcate, infidelitatea poate apărea uneori în relațiile monogame, dar o femeie care face furori pe OnlyFans pretinde că are răspunsul la întrebarea "De ce înșală bărbații?", dar și soluția ca aceștia să nu o mai facă.

Potrivit unei femei celebre de pe platforma OnlyFans din Nottingham, Marea Britanie, se pare că există un motiv simplu pentru care bărbații își înșală adesea partenerele.

Bonnie Blue este o animatoare pentru adulți care a susținut la începutul acestui an că s-a culcat cu aproximativ 122 de persoane în decurs de trei săptămâni la Cancun, Mexic.

Într-un nou interviu, tânăra de 25 de ani a spus că femeile "se plâng foarte mult", ceea ce le face să pară "neatractive" pentru iubiții și soții lor.

Vorbind pentru The Daily Star, creatorul de conținut pentru OnlyFans a spus:

"Femeile, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc, devin leneșe în dormitor și cred că o performanță de tipul pillow princess (persoană care dorește să primească plăcere sexuală, dar nu este interesată să o ofere) îi va ține fericiți pe soții lor.

Când, de fapt, atunci mă trezesc că mă rezervă pentru weekend."


Ea și-a dezvoltat apoi teoria: "Dacă femeile ar fi mai bune în dormitor, bărbații nu ar înșela."

"Toate sâcâiala lor despre faptul că mâncarea nu e gata are ca rezultat să fiu aplecată peste blaturile lor de bucătărie în timp ce ele sunt afară."

"Obișnuiam să-i învinovățesc pe bărbați pentru că înșală, dar de când sunt lucrător sexual, dau vina pe femeie."

"Bărbații caută în altă parte când se plictisesc, așa că nu-i mai plictisiți!"

Bonnie Blue instagram

Interesant este că Blue nu este singura persoană care aduce în prim-plan această ipoteză


La începutul acestui an, un terapeut acreditat a dezvăluit cele mai frecvente "justificări" pe care le aude cu privire la infidelitate.

Clara Zelleroth, psiholog autorizat și terapeut de cuplu, a spus că mulți oameni susțin că incidentul "pur și simplu s-a întâmplat".

"Această decizie este în mod obișnuit influențată de factori precum alcoolul sau un moment de stres ridicat, ceea ce face ca o persoană să înșele atunci când apare oportunitatea", a explicat ea.

Alte două justificări pentru infidelitate pe care a auzit-o includ insatisfacția sexuală și emoțională, precum și lipsa de angajament.

"Infidelitatea poate fi, de asemenea, legată de un angajament scăzut în relația principală", a spus ea.

"Oamenii își pot justifica acțiunile cu afirmații precum <am fost pe cale să ne despărțim> sau <nu suntem într-adevăr într-o relație angajată în acest moment, doar ne întâlnim întâmplător>, dar partenerul lor ar putea să nu simtă sau să vadă relația la fel"

Ea a adăugat că aceste sentimente provin adesea dintr-o lipsă de comunicare reciprocă, ceea ce poate duce, prin urmare, la percepții diferite între parteneri.

 

Sursă: unilad
Foto: instagram

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod