Iată câteva stereotipuri despre dragoste și relații pe care nu trebuie să le crezi:
Pasiunea nu trebuie să lipsească la început
Nu toate relațiile încep cu o pasiune incredibilă. Prin urmare, merită să acorzi atenție nu numai pasiunii și scânteii sau fluturilor din stomac, ci și sentimentului de siguranță și confort pe care îl simți sau nu lângă o persoană.
Pentru o relație puternică, este mult mai important dacă puteți râde împreună și puteți avea încredere unul în celălalt.
Partenerii fericiți au aceleași interese
Fiecare persoană are propriile interese și hobby-uri. Să nu crezi că dacă ție îți place opera și partenerul tău e iubitor de rafting, nu veți avea nimic de vorbit și veți fi nefericiți împreună.
Dimpotrivă, interesele personale te vor face mai atractiv în ochii partenerului/ei de viață.
Citește și: 4 reguli esențiale pe care nu ar trebui să le încalci niciodată în dragoste
Cuplurile fericite nu se ceartă niciodată
Oamenii care nu se ceartă sunt de obicei oamenii cărora nu le pasă. Cuplurile fără probleme sunt, ce regulă, cele care se îndreaptă spre despărțire. Nu se pune problema că limbajul urât sau abuzul ar fi în regulă, dar certurile mici nu ar trebui să te îngrijoreze.
Acestea se întâmplă tuturor și, astfel, așa înveți și tu și partenerul tău să vă înțelegeți mai bine. În plus, împăcările sunt întotdeauna frumoase!
Partenerii fericiți își adoră reciproc rudele și prietenii
Nu te aștepta ca partenerul/a de viață să îți iubească necondiționat familia și prietenii. De asemenea, nici tu nu trebuie să fii un fan al familiei partenerului tău.
V-ați ales reciproc unul pe altul pentru relația voastră, nu pentru alte relații. În rest, trebuie doar să interacționezi cu ceilalți, astfel încât nimeni să nu se simtă insultat. Cheia este să vă comunicați așteptărie și limitele și familiilor voastre.
Cuplurile fericite sunt întotdeauna împreună
Dacă ai impresia că partenerii din cuplurile fericite nu se despart niciodată, este o iluzie. Mai devreme sau mai târziu, fiecare persoană dorește să petreacă ceva timp de una singură. În relațiile armonioase, partenerii înțeleg acest lucru și își acordă spațiu personal reciproc.
Nu ar trebui să te învinovățești niciodată pentru că îți dorești acest lucru. Este necesară o pauză din când în când, asta nu înseamnă că ai încetat să îți mai iubești partenerul, dimpotrivă.
Posteaza comentariu