5 lucruri pe care bărbații NU le fac atunci când sunt îndrăgostiți cu adevărat

Vrei să afli dacă este îndrăgostit cu adevărat de tine? Iată 5 lucruri pe care nu le-ar face niciodată dacă te iubește!
Nu este ceva neobișnuit ca femeile îndrăgostite să se întrebe dacă și EL simte la fel. Ca să afli răspunsul, poate nu trebuie să privești numai la ceea ce face, ci și la ceea ce nu face!

5 lucruri pe care bărbații nu le fac atunci când sunt îndrăgostiți cu adevărat


Nu îți ignoră mesajele și apelurile telefonice


Un bărbat care este îndrăgostit cu adevărat de tine nu s-ar gândi niciodată să nu-ți răspundă la apeluri sau mesaje, nici atunci când e la concertul trupei lui preferate sau la cină cu mama lui.

Un bărbat îndrăgostit de tine vrea să fie în contact cu tine cât de mult poate.

Un bărbat îndrăgostit își ține telefonul aproape și pe vibrații dacă muzica este puternică, astfel încât să îți poată răspunde la apel sau la mesaj.


Un bărbat îndrăgostit îți va spune dinainte că ia cina cu mama lui și te va suna după aceea pentru a-ți spune cum a fost.

Dacă bărbatul din viața ta găsește mereu scuze că nu îți răspunde, fii atentă. Scuzele lui s-ar putea să-ți spună că nu este atât de interesat de tine.

Nu au nevoie de "spațiu"


Bărbații îndrăgostiți cu adevărat vor să fie alături de femeile lor cât mai mult posibil și vor muta munții din loc pentru a face acest lucru.

Dacă bărbatul de lângă tine îți spune că are nevoie de spațiu, înseamnă că are dubii cu privire la sentimentele lui pentru tine. Probabil că vrea să se despartă de tine, dar nu știe cum.

Deci, dacă bărbatul tău îți cere spațiu, oferă-i puțin mai mult!

Nu te critică


Bărbatul de lângă tine critică felul în care te îmbraci, prietenii cu care stai și că te sună mama ta tot timpul? Se plânge de felul în care faci curat în casă, cum pregătești micul-dejun sau cum îți parchezi mașina? Dacă răspunsul este da, fugi.

Când un bărbat este îndrăgostit cu adevărat de tine, el crede sincer că ești perfectă chiar și în imperfecțiunile tale. Ideea de a fi chiar și puțin critic cu tine nu i-ar trece niciodată prin minte.


În plus, ar sări în apărarea ta dacă altcineva ar îndrăzni să sugereze că nu ești așa cum te vede el. Un bărbat care te critică nu te iubește. Vrea să te controleze.

Nu iese cu alte femei când ar putea fi cu tine


Majoritatea oamenilor au prieteni de diferite genuri și este absolut în regulă, dar dacă bărbatul de lângă tine alege să-și petreacă timpul pe care l-ar putea petrece cu tine cu alte femei, probabil că nu este bărbatul potrivit pentru tine.

Bărbații care sunt îndrăgostiți cu adevărat vor să petreacă cât mai mult timp cu aleasa lor.

Să petreacă timp cu alte femei, în special cu femei cu care nu era prieten înainte să te cunoască, nu este ceva ce un bărbat îndrăgostit cu adevărat ar face.


Așadar, nu crede celebra replică "suntem doar prieteni". Dacă un bărbat alege să petreacă timp cu o altă femeie când ar putea petrece timp cu tine, este timpul să pui punct.

Nu te pune pe locul doi sau trei sau patru în viața lui


Dacă ești cu un bărbat alături de care nu ai simțit niciodată un moment de nesiguranță în legătura cu dragostea pe care ti-o poartă, probabil că te face o prioritate în viața lui și acest lucru se vede.

Are un loc de muncă, o mamă bolnavă, patru copii, mulți prieteni și o viață în general ocupată, agitată, cu puțin timp rămas pentru somn sau joacă. Indiferent de asta, el face mereu din tine o prioritate în viața lui. Mereu.

A face din tine o prioritate nu înseamnă că te alege în locul copiilor, mamei sau slujbei lui.
Mai degrabă, te ia în considerare atunci când ia decizii cu privire la aceste alte obligații.


Sursă: yourtango
Foto: depositphotos
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod