4 diferențe majore care deosebesc „sufletele pereche” de „partenerii de viață”

Până la urmă, ce înseamnă să-ți întâlnești sufletul pereche? Sunteți destinați să vă găsiți unul pe celălalt și să rămâneți împreună?

Probabil termenul acesta a fost puternic influentat de comediile romantice, care ne arata adesea cum doi oameni se intalnesc „din intamplare”, iar destinul ii aduce din nou impreuna atunci cand obstacolele apar. Asta inseamna sa-ti intalnesti sufletul pereche?

Dar daca relatia cu partenerul tau nu a avut un inceput atat de romantic si „predestinat”? Daca v-ati cunoscut pe Tinder sau printr-un prieten comun? Asta inseamna ca partenerul tau nu este sufletul tau pereche?

Cei care au studiat acest termen non-stiintific spun ca un suflet pereche este o persoana care este aliniata cu sufletul tau si care iti poate schimba sau influenta sufletul intr-un fel sau altul.

Dupa ce a avut loc aceasta lectie, de obicei are loc separarea.

Pe de alta parte, un partener de viata este un prieten sau un tovaras pe care te poti sprijini. Poti avea incredere in el de-a lungul intregii vieti. Sentimentele de dragoste si respect sunt reciproce si amandoi sunteti in sincronizare cu nevoile si dorintele celuilalt.

Diferentele majore dintre un suflet pereche si un partener de viata


1. Intre sufletele pereche exista o conexiune spirituala profunda


Un suflet pereche iti va da senzatia ca va cunoasteti de foarte mult timp si ca aveti o istorie impreuna. Conexiunea voastra este foarte profunda si are o natura spirituala mai mult decat orice altceva.

Cu un partener de viata exista atractie, prietenie si o aliniere a valorilor si perspectivelor de viata.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro