VIDEO. Celine Dion a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice și publicul a rămas impresionat

Celine Dion, dispărută de ceva vreme din spațiul public, a cântat pentru prima oară după 4 ani la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Artista, în ciuda problemelor grave de sănătate, a avut o revenire spectaculoasă, iar publicul a primit-o uimitor. Celine Dion s-a arătat onorată că a cântat cu prilejul acestui eveniment mare și, în același timp, bucuroasă că s-a reîntors pe scenă și a cântat din nou.

VIDEO Celine Dion cântă la Jocurile Olimpice de la Paris

"Sunt onorată că am cântat în această seară, pentru ceremonia de deschidere Paris 2024, şi atât de plină de bucurie să mă întorc într-unul dintre oraşele mele preferate.

Mai presus de toate, sunt atât de fericită să sărbătoresc aceşti sportivi extraordinari, cu toate poveştile lor de sacrificiu şi determinare, durere şi perseverenţă", a scris Celine Dion pe rețelele sociale.

Celine Dion a avut o prestație deosebită direct în Turnul Eiffel, unde a interpretat "L'Hymne a l'amour", de Edith Piaf, iar spectatorii și telespectatorii din întreaga lume au rămas impresionați de revenirea vedetei.

Boala de care suferă Celine Dion


Cu ceva timp în urmă, Celine Dion a spus că este o persoană deschisă, așa cum a fost mereu, și consideră de datoria ei să le mărturisească fanilor că a fost diagnosticată cu o "tulburare neurologică rară" ce provoacă "spasme" şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale și nu numai.


Printr-o postare video pe Instagram, vedeta le-a mărturisit fanilor că suferă de o boală neurologică rară, motiv pentru care a fost nevoită să-și anuleze toate concertele de patru ani încoace.

Celine a dezvăluit adevărul despre boala care o macină și care, la nivel mondial, afectează un million de oameni. Practic, afecțiunea ei neurologică este una progresivă, caracterizată prin rigiditate. Grav este că, în acest moment, pentru boala ei nu există tratament iar, în timp, persoanele afectate ajung să fie transformate în "statui umane" și nu va putea merge sau chiar vorbi.

"Recent, am fost diagnosticată cu o boală neurologică foarte rară, Stiff-person syndrome, care afectează un om din 10 milioane și care generează spasme.
Aceste spasme dau dificultăți când merg, nu pot să-mi folosesc corzile vocale să cânt ca înainte. Mă doare să vă spun azi că acest lucru înseamnă că nu voi putea să reiau turneul european din februarie!"
, a spus Celine în 2023.
 
Superstarul canadian Celine le-a spus fanilor săi că încearcă să facă tot ce poate pentru a minimiza simptomele și asta a făcut, deoarece prin prestația de la Jocurile Olimpice a demonstrat cât este de puternică și determinare.
 

27 Iulie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod