Vedete România: 7 fete bătrâne şi poveştile lor amoroase

În popor, denumirea de "Fată Bătrână" i se acordă unei domnişoare trecute care nu a fost căsătorită niciodată. Extrapolând uşor, astăzi vom prezenta o serie de doamne din showbiz-ul autohton care, deşi au fost căsătorite la un moment dat, astăzi sunt singure. Poveştile lor de viaţă sunt interesante, la fel de interesante fiind şi relaţiile amoroase pe care le-au avut în trecut.

Mihaela Tatu: "N-am mai gustat dragostea de un an şi jumătate"

Mihaela Tatu a fost căsătorită timp de 16 ani, dar la 38 de ani când a venit în Bucureşti ca să facă televiziune, starea ei civilă s-a transformat în divorţată. Nu regretă gestul făcut, iar astăzi, după 10 ani de la acel moment, este tot singură, deşi nu a fost întotdeauna aşa. În 2010, în timpul unui interviu pe care l-a acordat celor de la Click, braşoveanca mărturisea: "Sunt singură de un an şi jumătate. A fost alegerea mea, pentru că vreau ca persoana de lângă mine să-mi împărtăşească pasiunile. Dacă aş avea mai mult timp, poate aş cunoaşte pe cineva. Sau poate că, în drum spre casă sau doctor, îl voi cunoaşte pe prinţ".

Teo Trandafir şi viaţa ei amoroasă incertă

Cu voie sau fără, fosta vedetă TV a reuşit să creeze un adevărat mister în jurul vieţii ei amoroase. Publicul ştie că, la 20 de ani, a fost căsătorită şi mai ştie că a existat o relaţie cu Marian Constantinescu, alias Domn' Profesor, aşa cum îl ştim de pe vreme când lucrau împreună la Pro. Acum 3 ani, în timpul unui interviu acordat celor de la Gardianul, Teo Trandafir vorbea pentru prima dată despre această relaţie. "Noi lucram împreună pe atunci, la ProTV, şi vreo doi ani a durat toată tatonarea, până într-o zi, când a răcit şi eu am avut grijă de el. La un moment dat i-am spus că rămân cu el pentru că nu am întâlnit un bărbat mai grozav decât el!", a povestit Teo despre felul în care a început relaţia ei. "E cel mai deştept, cel mai frumos, cel mai bun din câţi există”, adăuga atunci prezentatoarea TV. Un an mai târziu, în 2009, Teo mărturisea că relaţia lor de dragoste s-a terminat, dar că în locul ei a rămas o frumoasă prietenie, dovedită şi anul acesta când Teo a trecut prin cea mai cumplită experienţă a vieţii ei. În toată perioada critică, Domn' Profesor i-a fost alături. "Ne-am despărţit de mult. Marian nu mai e iubitul meu, dar este prietenul meu. El are o altă iubită, nu mai suntem împreună şi nici nu am simţit nevoia să se ştie peste tot lucrul ăsta".

Corina Chiriac: "Era soţia perfectă"

Aceasta este declaraţia pe care a dat-o, anul trecut, fostul soţ al Corinei Chiriac, Virgil Anastasiu. Au fost căsătoriţi 5 ani, au fost 5 ani frumoşi de care ambii îşi aduc aminte cu plăcere, însă nu le-a fost dat să fie împreună. Pe de altă parte, Corina Chiriac nu şi-a dorit niciodată să aibă copiii: "Nu am avut timp să fac sau să cresc copii", delcara ea la un moment dat într-un interviu acordat celor de la Europa FM. Iată două motive destul pe puternice care o plasează astăzi pe artistă în categoria fetelor bătrâne.

Mirabela Dauer, singură, dar fericită

Chiar dacă nu arată, sufletul Mirabelei Dauer este unul îngreunat de drame pe care le-a purtat pe umeri de-a lungul timpului. Primul mariaj al artistei a avut loc la 18 ani, atunci când a făcut acest pas pentru că voia să scape de un tată sever care nu-i dădea libertatea să facă ce-şi dorea. Căsnicia s-a terminat aşa cum a început... cu o petrecere, dată în acelaşi loc unde a avut loc cererea în căsătorie. Cel de-al doilea mariaj, însă, a fost cel care i-a marcat existenţa. 7 ani a fost căsătorită cu regizorul Traian Popovici, care, în momentul divorţului, după bătăi şi umilinţe, i-a dat lovitura de graţie, luându-i fiul de 3 ani. Până la 24 de ani, artista nu şi-a văzut băiatul, iar astăzi îşi doreşte să nu-l mai vadă, pentru că el a fost crescut să o urască şi nu poate să treacă peste acest lucru. A urmat apoi şi a treia relaţie care s-a terminat, însă, tot cu o despărţire, la sfârşitul anului trecut. "Eu şi Sandu (cel de-al treilea soţ) ne-am despărţit. Acum îmi este mult mai bine singură. Nu trebuie să mai dau explicaţii nimănui unde merg, ce fac, când vin şi altele. Nu mă mai bate nimeni la cap", declara vedeta pentru ziarul Naţional.

Marina Voica, loială soţ dispărut

Artista s-a retras din atenţia publicului, preferând să stea mai mult la Breaza, acolo unde are o casă de vacanţă. Atunci când vine vorba despre dragoste, Marina Voica declară încântată că iubeşte şi că este iubită. "Eu, ca toate rusoaicele, foarte repede mă îndrăgostesc. Nu contează pentru noi starea materială, nu au nicio importanţă banii, inelele, chestii din astea, nicio importanţă, ştii cum se face în cântec, îţi apar odată în cale ochii ce-i doreşti şi a doua zi îi iubeşti", declara, la un moment dat, Marina Voica. De 30 de ani, de când soţul ei, medicul Viorel Teodorescu, a plecat dintre noi, artista mărturiseşte că nimeni nu i-a mai ajuns la siflet: "Există o iubire de cum să spun, de preţuire, există iubire după ce te obişnuieşti şi ţi se pare că ea nu mai există, dar numai când o pierzi îţi dai seama că ai pierdut, de fapt, totul. Iată au trecut 30 de ani, dar nu mă pot obişnui. Pentru mine nu se poate altfel, sau el sau nimeni alături de mine".

Tania Budi, o femeie frumoasă, dar singură mereu

Tania Budi, la cei 42 de ani pe care îi are, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Imagine emblematică a televiziunii publice, unde a activat o perioadă bună de timp, Budi a cucerit mulţi bărbaţi cu farmecele ei. Printre cei învinşi au fost Cătălin Botezatu, Dan Bitman sau Lucian Viziru. Cu niciunul dintre ei, însă, nu a ajuns în faţa altarului. "Cred în taina căsătoriei, cred profund, dar trebuie s-o faci cu cine trebuie. Să nu-ţi fie teamă că te măriţi sau că rămâi singură. Întotdeauna am făcut ceea ce e bine. Dacă ar fi să stau cu cineva în casă doar ca să nu fiu singură m-aş sinucide într-o lună", a declarat Tania Budi la Agentul VIP, în vara acestui an.

Brianna Caradja şi trecutul ei amoros tumultuos

Briana Caradja ar putea să scrie o carte despre viaţa ei amoroasă. Primul soţ al prinţesei a fost Bruce Johnson, un american, cel care este, de altfel, şi tatăl celor doi copii ai săi. După divorţ, femeia a fost implicată în mai multe relaţii amoroase, două dintre ele fiind cea cu Dan Petre, fiul lui Zoe Petre, şi cea cu pictorul Daniel Iancu. De departe, însă, povestea care a făcut deliciul publicului a fost căsătoria cu avocatul Perry Zizzy, care a avut loc în 2006. Doi ani mai târziu, în 2008, cei doi divorţau cu mare scandal. Atunci s-a descoperit că, de fapt, soţul ei este homosexual şi că mariajul lor a fost de fapt o afacere. Perry, împreună cu iubitul lui, îşi doreau copii, însă ca şi cuplu de gay evident că nu reuşeau să-i aibă. În consecinţă, au apelat la... ajutorul prinţesei care, de altfel, nu a recunoscut niciodată că acesta a fost târgul între ei.