România: Top 7 cei mai sexy bărbaţi din 2011. Un clasament fierbinte

17 Decembrie 2011
E sfârşit de an. E vremea bilanţurilor. Ce bilanţ mai... potrivit ar putea să facă o femeie dacă nu unul al celor mai tari masculi din anul care se încheie. Din capul locului specificăm că am depăşit perioada Adrian Mutu, Pepe, Cătălin Botezatu sau Dani Oţil şi ne orientăm spre bărbaţi care s-au remarcat anul acesta sau care, deşi nu sunt neapărat frumoşi, "urlă" de sexualitate prin toţi porii. Sau cel puţin autoarea articolului asta crede.

1. Radu Vâlcan, sexy în unanimitate

Iubitul Adelei Popescu frânge inimi pe unde merge. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Gala Eva 10 ani unde a fost premiantul incontestabil al serii. Aici, pe lângă premiul pentru "Cel mai îndrăgit tânăr actor" a primit şi confirmarea calităţilor sale fizice, plecând acasă cu distincţia pentru "Cea mai atrăgătoare vedetă masculină". De aceeaşi populariatate şi apreciere a beneficiat şi în rândul cititorilor TV Mania, unde a fost desemnat câştigător la categoria "Cel mai sexy star TV".

2. Răzvan Simion, sexy şi haios

Chiar dacă nu a mizat niciodată pe sexualitatea lui, Răzvan Simion face haz în fiecare an de propunerea celor de la TV Mania, care de 3 ediţii încoace îl trec în lista cu nominalizaţi la categoria "Cel mai sexy star TV". "Cum să fiu eu propus cu faţa asta de salariu minim pe economie? L-ai văzut pe Radu Vâlcan dezbrăcat vreodată? Dar pe Cabral? Pe Vladimir Drăghia? Pe mine, dacă mă vedeţi dezbrăcat, vă apucă plânsul. Opresc copiii din creştere", a spus matinalul (foto) la emisiunea "Neaţa cu Răzvan şi Dani".
Tocmai acesta este secretul lui Răzvan Simion, el  nu se străduieşte să fie sexy, el este pur şi simplu.

3. Cabral, exotic şi puternic

Despre prezentatorul de la Acasă TV s-a spus întotdeauna că este sexy. Sigur, exoticul îl recomandă şi nu are cum să nu prindă într-o ţară de albi, la fel şi fizicul. Şi mai... sexy este, însă, comentariul pe care-l face vedeta pe blog, vizavi de această nominalizare:

"1. Colegii şi prietenii de la TV Mania au ajuns din nou la perioada din an în care decid "motzatzii" din teve-ul românesc. Eu cred că-s la a treia sau a patra nominalizare la "Cel mai sexy star TV", am scris acum ceva vreme despre treaba asta, nu poţi reinventa standardele de frumuseţe masculină suind un negru în fotoliul de cel mai sexy paliu într-o ţară de oameni albi. Deci, nu-i treabă, vă rog să-mi votaţi (de aveţi chef) colegii, pe Radu Vâlcan sau pe Denis Ştefan.

Totuşi... datorită nominalizărilor (şi pentru a mea, flatat fiind, spun "Mulţumesc, dar nu era cazul... "), colegii de la acasatv.ro au pus-o de-o ghiduşie... şi aşa ajungem la punctul doi.

2. Topul celor mai sexy bărbaţi din post. Vă rog, admiraţi trupul perfect din poză, fibra şi definiţia, atitudinea excelentă şi trăsăturile de abanos absolut superb-tembele, DAŢI-MI UN VOT!"
.

4. Horia Brenciu, în afara standardelor, dar cu o voce tulburătoare

Juratul de la "Vocea României" nu este genul de bărbat care poate intra în pictorialele pentru parfumuri sau blugi decupaţi, dar este un bărbat după care poate întoarce capul orice femeie. De ce? Ascultă cum cântă...

5. Vladimir Drăghia este sexy, dar nu vrea

Tocmai acesta pare să fie farmecul lui, faptul că atrage fără să-şi dorească acest lucru. În "Narcisa sălbatică" l-a jucat pe Emil, băiatul rău, dar în viaţa de zi cu zi vrea să fie băiatul bun şi... apreciat pentru calităţile sale. Apropiaţii lui spun că actorul este nemulţumit din cauza faptului că este perceput ca un sex-simbol, însă el vrea să-i fie apreciate calităţile sufleteşti, nu cele fizice.

6. Lucian Bute, puternic de sexy

Deţinătorul centurii de campion mondial la categoria mijlociei, (IBF), Lucian Bute a dat pe spate, anul aceasta, toate femeile din România cu prestaţia din meciurile pe care le-a câştigat. Din păcate pentru ele, sportivul este logodit şi urmează să se căsătorească în curând.

7. Dorian Popa, noua speranţă sau următoarea generaţie

Vedeta din "Pariu cu viaţa" le-a vrăjit pe adolescente cu prestaţia din serialul transmis de Pro TV. Atent la aspectul său fizic, membrul trupei "La-La Band" petrece ore bune în sala de fitness, are tatuaje pe spate, 2 cuvinte ce semnifică puterea şi credinţa şi îi place să cânte în... baie.