România: Nunţile anului 2010

25 Decembrie 2010
Gabriela Vrânceanu, căsătorită cu primarul din Voluntari. Alex Velea a devenit bărbat de casă, facând multe fane să lăcrimeze, iar Alina Sorescu şi-a găsit în sfârşit prinţul. Acestea sunt numai o parte dintre vedetele care şi-au pus pirostriile anul acesta. Au fost petreceri cu ştaif, declaraţii de dragoste, surprize şi lume aleasă...

Gabriela Vrânceanu Firea s-a măritat la 9 luni dupa ce i-a murit soţul

"M-am măritat cu Pandele ca să nu trăim în păcat!", declara jurnalista la puţin timp după ce a spus Da. A ales să se căsătorească la mai puţin de un an după ce şi-a îngropat primul soţ. Nu s-a temut de ce avea să spună lumea şi-a văzut de viaţa şi a respectat dorinţa fiului ei. "Tudor l-a ales pe Florin!" .
Ceremonia a avut loc pe 12 septembrie, la petrecere fiind invitaţi doar prietenii apropiati. "Nu am vrut să ne facem publicitate. Am vrut o nuntă intimă".

Alina Sorescu a avut o nuntă ca-n poveşti, la Ştirbei

Cea mai frumoasă fată cuminte din showbiz, veşnica virgină Alina Sorescu s-a căsătorit cu Alexandru Ciucu, croitorul Casei Regale, cel care deţine brand-ul "Tata şi fiul". Petrecerea la care au fost prezenţi nu mai puţin de 250 de invitaţi, a avut loc la Palatul Ştirbei. Fashion-ul a fost cuvântul de oridine al serii, fiecare dintre miri schimbând nu mai puţin decât trei ţinute, piesele purtate de mireasă fiind create chiar de Ciucu. Un moment important al serii a fost valsul mirilor. Cei doi au ales piesa Shaniei Twain "From This Moment", coregrafia fiind realizată de Mihai şi Elwira Petre.

Răzvan Fodor a fost cuminţit de Irina

Actorul de telenovele i-a jurat credinţă veşnica, Irinei, pe 4 septembrie, anul acesta. Deşi nimeni nu se aştepta ca acest Don Juan să se căsătorească vreodată, iată că Răzvan Fodor şi-a găsit "naşul". "Mie cel mai important moment al unei nunţi mi se pare cununia religioasă. Am avut mari emoţii în biserică, am simţit că şi Irina este foarte emoţionată şi am ţinut-o strâns de mână pe tot parcursul ceremoniei", declara la puţin timp după nuntă, Răzvan Fodor. Petrecerea a avut loc la Club Cortina din Corbeanca.

Alex Velea a fost făcut KO de Ana Maria

Frumoasa mulatră l-a înnebunit pe unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbizz-ul autohton, devenind în doi ani de relaţie soţia lui cu acte în regulă. Cununia religioasă a avut loc pe 18 iulie, iar naşi i-au fost Andreea Banică şi soţul ei, Lucian Mitrea."M-am emoţionat puţin la final. Ana Maria Velea sună foarte frumos", a declarat mireasa dupa eveniment.

Bogdan Stelea s-a însurat, în sfârşit, cu designerul Mirela Popa

Căsătoriţi civil de doi ani de zile, după multe încercări chiar şi un posibil divorţ, Bogdan Stelea şi Mirela Popa, au primit binecuvântarea bisericii la jumătatea lunii septembrie. Singurele persoane publice invitate la eveniment au fost soţii Ion Ion şi Ileana Ţiriac. De la eveniment nu a lipsit nici fiul de 19 ani al fostului portar de la naţională, Bogdan Stelea Jr. A fost o cununie neconvenţională, acest lucru fiind demonstrat şi de ţinutele pe care le-au purtat cei doi miri. Dacă Stelea a purtat un costum gri, soţia lui a ales o rochie de mireasă roz.

Marius Urzică, 10 pe linie pentru Elena Simona Georgescu

Tânăra de 23 de ani i-a furat inima campionului de la gimnastică şi l-a dus în faţa altarului pe 13 noiembrie, anul acesta. Sunt împreună de trei ani de zile, iar sportul de performanţă a fost cel care i-a unit, pentru că şi actuala soţie a marelui gimnast a făcut sport la lotul din Oneşti. Urzică este la a doua căsătorie, el despărţindu-se în 2003 de femeia care i-a dăruit un baieţel, astăzi în vârstă de 9 ani.

Marian Drăgulescu s-a liniştit alături de Corina Mihai

Nici scandalurile în care a fost implicat gimnastul după divorţul de prima soţie şi nici faptul că proaspăta lui soţie a făcut videochat nu i-au despărţit pe cei doi. Marian Drăgulescu şi Corina Mihai s-au căsătorit departe, tocmai în Las Vegas, iar luna de miere au petrecut-o tot acolo, la începutul acestui an. Naşi le-au fost doi prieteni foarte apropiaţi, iar nunta a fost realizată într-un cadru restrâns, departe de agitaţia de aici.