România mondenă: 7 vedete sexy fără sâni. Femeile frumoase fără silicoane

7 August 2012
Vedetele autohtone apelează tot mai mult la operaţiile estetice pentru a-şi modela trupul, însă chiar şi aşa există anumite dive care sunt mulţumite cu formele lor, care nu sunt deloc generoase.

Corina Bud şi-a arătat sânii la „Dansez pentru tine“

Cântăreaţa a mărturisit de mai multe ori că nu are complexe în privinţa felului cum arată şi că nu va apela la operaţii estetice pentru a-şi mări sânii.

Corina a apărut aproape goală în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine“, iar de atunci există foarte multe voci care afirmă că solista ar trebui să-şi pună silicoane.

Dana Rogoz nu vrea silicoane

Vedeta este cunoscută pentru faptul că nu are un bust impresionant, dar încearcă mereu să pară că sânii ei sunt mari.

Cu toate că nu excelează la capitolul sâni, în anumite pictoriale Dana Rogoz pare că are un bust de invidiat. Din cauza formelor sale au apărut şi informaţii că ar dori să-şi pună silicoane, însă zvonurile au fost infirmate chiar de artistă.

Iulia Albu este mândră de corpul ei

Soţia designerului Mihai Albu nu vrea să mai apară în tabloide, însă jurnaliştii de scandal încearcă în continuare să o aibă în paginile ziarelor. Chiar dacă Iulia Albu spune că este mândră de corpul ei, se poate observa că sânii ei sunt foarte mici.

Roxana Iliescu, trădată de rochie

Prezentatoarea de la B1 TV a fost pusă într-o situaţie jenantă la un eveniment monden petrecut în Capitală în urmă cu doar câteva zile.

Roxana Iliescu s-a îmbrăcat cu o rochie mulată pe corp care nu a avantajat-o deloc şi i-a scos în evidenţă lipsa sânilor.

Adela Popescu, frumoasă chiar şi cu sânii mici

Actriţa a apărut în lumina reflectoarelor atunci când era mai plinuţă şi avea forme la care visau toţi bărbaţii. Cu timpul însă, Adela Popescu şi-a tonifiat musculatura şi a slăbit, fapt care a dus la micşorarea sânilor ei.

Claudia Pavel a slăbit şi a rămas fără sâni

Cream, după cum este cunoscută de majoritatea fanilor, a slăbit anul trecut peste 10 kilograme, iar acest lucru şi-a pus amprenta şi pe silueta artistei.

Claudia Pavel şi-a pierdut formele generoase, iar sânii ei abia se mai zăresc.

Corina Caragea se menţine în formă

Cu toate că nu se poate mândri cu un bust impresionant, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV este admirată de foarte mulţi bărbaţi. Numele Corinei Caragea se află pe buzele şi în mintea bărbaţilor deoarece ea ştie tot ce mişcă în materie de fotbal, sportul rege din ţara noastră.