România mondenă: 7 vedete care s-au combinat cu celebrităţi internaţionale

17 Mai 2012
Se spune despre românce că sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Nu de puţine ori, am auzit turişti străini, veniţi pe meleagurile mioritice, lăudând frumuseţile ţării, dar mai ales frumuseţile de sex feminin. Aşa că, nu ne mai miră când citim prin presa internaţională că bărbaţi celebri s-au îndrăgostit de românce apetisante.

Mădălina Ghenea, idilă cu Leornado di Caprio

Mădălina Ghenea a fost surprinsă, anul trecut, în compania lui Leonardo di Caprio. De aici şi până la concluzia că cei doi ar forma un cuplu n-a mai fost decât un pas. Presa internaţională a scris că cei doi s-au cunoscut în Australia, unde actorul filma pentru pelicula "Marele Gatsby". Mădălina nu s-a grăbit să infirme, dar nici nu a confirmat că între ea şi Di Caprio ar fi ceva. "Nu vorbesc despre viaţa mea privată. O să vă anunţ când mă căsătoresc. Puteţi să credeţi zvonurile sau nu. Dacă ar fi fost un aranjament de PR e foarte greu la acel nivel. Dar dacă lumea asta crede. Leonardo e un om simplu, un om care iubeşte meseria de actor", a spus frumoasa româncă. 
Mădălina a trăit şi cu Eros Ramazzotti o frumoasă şi furtunoasă poveste de dragoste. 

Catrinel Menghia se iubeşte cu italieni celebri

După divorţul de italianul Massimo Brambati, Catrinel Menghia a fost văzută în compania celebrului Fabrizio Corona, unul dintre cei mai agresivi paparazzo din Italia. Mai mult, Catrinel l-a adus pe noul său iubit în România în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi îndrăgostiţi au ieşit împreună prin Bucureşti, cu prietenii frumoasei românce, şi au mers amândoi la Iaşi, pentru ca italianul să îi cunoască pe părinţii lui Catrinel.

Alina Puşcău s-a iubit cu Brett Ratner

Alina Puşcău a avut o relaţie cu Brett Ratner, producătorul serialului "Prison Break". Însă, cei doi s-au despărţit din cauza principiilor de viaţă ale producătorului. Brett, în vârstă de 41 de ani, îşi dorea o familie şi un copil, lucruri pe care modelul român nu era pregătit să i le ofere, cel puţin nu la cei 28 de ani ai ei. Deşi Alina a recunoscut că Brett a ajutat-o foarte mult, iar relaţia cu acesta i-a deschis multe uşi, ea nu îşi doreşte să se mărite cu un om bogat.

Lili Sandu, bunăciunea misterioasă

Lili Sandu a fost pozată de paparazzi în compania fostului iubit al actriţei Halle Berry. Iniţial, ziariştii americani au confundat-o cu celebra Kim Kardashian, cea care a ieşit, anul trecut, de cateva ori, cu Gabriel Aubry. În momentul în care ziariştii şi-au dat seama că femeia din poză nu este Kim, au numit-o pe Lili Sandu drept o "bunăciune misterioasă". Potrivit presei de peste ocean, Lili şi Gabriel au mers la un restaurant italian din Beverly Hills, unde au avut parte de o cină romantică.

Ioana Vişan, amica lui Berlusconi

Ioana Vişan, o tânără din Curtea de Argeş, are o relaţie de amiciţie cu Silvio Berlusconi. "L-am cunoscut acum trei ani, la teatru, este o persoană foarte deschisă şi foarte simpatică. După teatru am fost invitată la o cină normală şi foarte elegantă care a avut loc într-una din casele lui", a povestit românca. De atunci a luat masa de nenumărate ori în compania lui Berlusconi, pe care îl sună când are nevoie de ceva. Mai mult, Ioana a mărturisit că Silvio i-a dăruit eşarfe şi multe bijuterii.

Gabriela de la Chekky Girls, la un pas de măritiş cu un parlamentar britanic

Gabriela, 25 de ani, una din gemenele de la Chekky Girls s-a iubit cu parlamentarul britanic, Limbit Opik, de 42 de ani. Însă, deşi anunţaseră logodna şi aveau în plan nunta, cei doi s-au despărţit, după mai multe certuri. Românca a devenit celebra în Marea Britanie alături de sora sa geamănă, Monica, odata cu piesa "Cheeky Song", votată drept cea mai proastă din toate timpurile.

Remus Truică s-a iubit cu Patricia Kass

Nu am putut trece cu vederea relaţia dintre Remus Truică şi Patricia Kass, mai ales că în acele vremuri, Remus era însurat. Franţuzoaica a descris cu lux de amănunte, în cartea sa, toate momentele memorabile pe care le-a trăit alături de miliardarul român. "Îmi trimitea flori de trei ori pe zi. Unul să-mi ureze bună dimineaţa, al doilea ca să-mi ţină companie de-a lungul zilei şi ultimul ca să-mi îndulcească viaţa. Am cinat împreună, era nostim, năstruşnic aproape. Da, i-am căzut în braţe în acea seară. Eram aproape îndrăgostită, Aproape... Amantul meu a devenit preocuparea mea cotidiană. Era un amant desăvârşit. Făcea dragoste de minune. Eram inseparabili", povesteşte solista, în cartea sa.