România mondenă: 6 vedete disperate să-şi arate sânii peste tot

3 Decembrie 2012
Divele din ţara noastră nu ratează nicio ocazie de a se face remarcate în public, majoritatea încercând să atragă atenţia datorită hainelor...lipsă. Aşa se face că vedetele apar cât mai dezbrăcate, prilej pentru tabloide să-şi umple paginile.

Nicoleta Luciu a apărut aproape dezbrăcată la „Vocea României“

Ediţia de marţi seară de la „Vocea României“ a fost cea în care Nicoleta Luciu a debutat ca şi co-prezentatoare a show-ului. Vedeta a fost, alături de Loredana Groza, atracţia serii, datorită rochiei transparente pe care a purtat-o.

În afara acestui moment, Nicoleta Luciu a apărut, de-a lungul timpului, în foarte multe ipostaze provocatoare. Ea a pozat de cinci ori în Playboy, iar la „Dansez pentru tine“ a avut numai apariţii incendiare.

Roxana Ionescu a devenit celebră datorită bustului impresionant

„Mama Natură“, după cum este ea cunoscută de publicul larg, a ajuns în centrul atenţiei datorită lui Dan Negru. Roxana Ionescu a fost asistenta sa la Antena 1, iar de atunci nu a ratat nicio ocazie de a se mândri cu bustul ei impresionant.

Bianca Drăguşanu crede despre sine că este pudică

Iubita lui Adrian Cristea a pozat de două ori în Playboy şi a apărut de foarte multe ori dezbrăcată în tabloide, dar spune că nu este dependentă de apariţiile în presă. „Nu pot să stau lipită şi să mă frec de un bărbat dezbrăcat. Şi să fiu şi udă. Îmi pare rău, dar nu mă văd aşa“, a spus Bianca Drăguşanu, atunci când se antrena pentru dansul în ploaie de la „Dansez pentru tine“.

Chiar dacă la antrenamente a făcut pe Fecioara Maria, în timpul emisiunii roşcata a rămas în sutien, spre deliciul publicului.

Sânziana Buruiană îşi iubeşte sânii

Spre deosebire de alte vedete, Sânziana Buruiană nu a pozat niciodată în Playboy. Chiar şi aşa, ea a avut parte de mai multe pictoriale în care apărea dezbrăcată. În plus, ea îşi iubeşte sânii şi nu ratează nicio ocazie de a-i dezgoli în diferite situaţii.

Simona Traşcă a dat mâncare direct de pe sâni

Oana Lis a mâncat sushi, în vara acestui an, direct de pe sânii Simonei Traşcă, alias Pamela de România. Mai mult de atât, Simona nu a ratat nicio ocazie de a apărea în paginile tabloidelor sau la diferite evenimente cu sânii dezgoliţi.

Andreea Tonciu şi-a aranajat silicoanele în direct la „Happy Hour“

Pe lângă alte momente în care şi-a arătat sânii, cel mai penibil a fost atunci când, în direct la „Happy Hour“, Andreea Tonciu a început să-şi aranjeze silicoanele.