România mondenă: 5 vedete piţipoance care s-au pozat dezbrăcate

13 Iulie 2012

Vedetele din România au copiat modelul starurilor din străinătate şi au început să se pozeze goale şi să posteze fotografiile pe reţelele sociale.

Catrinel Menghia

Cunoscută în întreaga lume datorită prezentărilor de lenjerie intimă, Catrinel Menghia şi-a lăsat fanii fără cuvinte în urmă cu doi ani, după ce a postat pe Facebook o poză realizată chiar de ea, în care apărea fără sutien.

Simona Sensual

Pe numele ei real Simona Suhoi, vedeta şi-a postat, pe contul personal de Facebook mai multe poze în care apare dezbrăcată. Cu toate că a apărut în numeroase pictoriale, Simona Sensual a ţinut neapărat să se fotografieze şi singură.

Inna

Recunoscută la nivel mondial datorită melodiilor ei, Inna nu putea lipsi din cercul vedetelor feminine care se pozează goale şi apoi postează imaginile pe internet. Vedeta a postat, la începutul săptămânii, o fotografie pe Facebook, iar fanii au spus imediat că Inna este goală.

Sylvia

Cântăreaţa Silvia Sîrbu, cunoscută sub numele de scenă Sylvia, şi-a făcut mai multe poze dezbrăcată, pe care apoi le-a postat pe reţelele sociale. Chiar dacă în unele este învelită cu o pătură, în alte imagini apare dezbrăcată complet.

Bianca Drăguşanu

Pozele cu Bianca Drăguşanu drezbăcată nu mai sunt foarte căutate, mai ales după ce diva a pozat şi în Playboy. Chiar şi aşa, vedeta are foarte multe fotografii realizate chiar de ea, în care apare goală şi care au fost postate pe reţelele sociale.