România mondenă: 5 vedete care s-au luptat la tribunal pentru custodia copiilor

27 Martie 2014
Viaţa de vedetă nu este una uşoară. De multe ori, când îţi doreşti să păstrezi anumite lucruri doar pentru tine, le află toată presa şi, mai mult, chiar întreaga populaţie a ţării. Aşa se face că, atunci când ajung să se despartă, vedetele îşi spală, cu sau fără voia lor, rufele în public.

Antonia şi Vincenzo se războiesc de la distanţă

În urmă cu doar câteva zile, a început procesul prin care Antonia încearcă să câştige custodia fetiţei sale, Maya. După cum afirmă artista, Maya se află în Italia, la familia fostului ei soţ, Vincenzo, unde este ţinută cu forţa. Tocmai din această cauză, Antonia încearcă să-şi recupereze fetiţa cu ajutorul instanţei. La primul termen de judecată s-a prezentat însă doar avocatul Antoniei.

Roxana de la Trident a pierdut procesul pentru custodia fetiței

Roxana Sârbu, fostă componentă a trupei Trident, a pierdut procesul în care făcuse cu recurs, prin care cerea ca fiica sa, Oana, în vârstă de cinci ani, să locuiască la ea. În ultimele opt luni, fata a stat la tatăl ei, omul de afaceri Marcel Sârbu. Cântăreaţa a sperat că la ultima înfăţișare din proces, desfășurată pe 10 martie, magistrații îi vor acorda custodia copilului. Instanța a decis însă ca fetiţa să rămână în continuare în grija tatălui, iar Roxana să-i plătească pensie alimentară.

Daniel Ghiţă, şocat de condiţiile în care trăieşte fiul lui

Daniel Ghiţă s-a despărţit de iubita lui anul trecut, iar de atunci încearcă în zadar să obţină custodia fiului său. Luptătorul s-a plâns că băieţelul lui locuieşte în condiţii mizere şi a încercat din răsputeri să câştige în instanţă custodia. Din păcate pentru Daniel Ghiţă, fiul său locuieşte în continuare cu fosta iubită a sportivului.

Monica Gabor a pierdut-o pe Irina, dar nu a renunţat la ea

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Monica Gabor pierdea, în favoarea fostului ei soţ, Irinel Columbeanu, custodia fiicei lor, Irina. După mai multe luni de procese, instanţa a decis că fetiţa va rămâne la Irinel, alături de care a trăit de când s-a născut. Anul trecut, fiind acuzată că a renunţat la fiica ei şi că nu o mai vizitează, Monica Gabor a anunţat că nu va renunţa niciodată la Irina.

Remus şi Irina Truică nu au divorţat încă, dar se ceartă pentru custodia fetiţelor

De mai bine de trei ani de zile, Remus şi Irina Truică încearcă să divorţeze, însă fără rezultat. În tot acest timp, cei dois-au judecat şi pentru custodia celor două fetiţe pe care le au împreună. În primă fază, micuţele au stat cu tatăl lor, însă până la urmă au ajuns sub grija mamei.