România mondenă: 5 fobii ale vedetelor. De ce se tem?

19 Mai 2014
În faţa publicului şi a presei par întotdeauna sigure pe ele, însă vedetele ascund unele lucruri de ochii lumii. Fiecare om are şi unele fobii, iar celebrităţile acceptă cu greu să recunoscă acest lucru.

Adelina Pestriţu a avut teamă de condus

Prezentatoarea de la WOWbiz a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, că, atunci când a venit în Bucureşti, îi era frică să conducă prin oraş.

„Am avut această teamă vizavi de  condus, mai ales în Bucureşti, atunci când am venit din Câmpulung. Şi am mers cu maşina noaptea, când era linişte, aşa mi-am învins fobia“, a spus Adelina Pestriţu.

Gabrielei Cristea îi este frică de zbor

Deşi zboară destul de des cu avionul, Gabriela Cristea afirmă că are teamă de zbor.

„Am prins fobia asta de când am fost cu un avion de linie şi am avut parte de turbulenţe. De atunci îmi e teama, odată am vrut să mă dau jos din avion înainte să plece“, a spus Gabriela Cristea.

Cristina Cioran are frică de înălţime

La sfârşitul lunii aprilie, Cristina Cioran a mărturisit la WOWbiz că are o fobie de înălţime. Pentru a o înfrunta, vedeta a acceptat să sară cu paraşuta.

Anda Adam are fobie de insecte

„Am fobie de insecte. Nu ştiu de ce, pentru că nu mi s-a întâmplat nimic special, dar pur şi simplu am un sentiment de respingere. Ştiu că insectele sunt inofensive, dar atunci când le văd am un amestec de frică şi scarbă“, a spus cântăreaţa.

Iuliana Tudor se teme de şobolani

Vedeta de la TVR a afirmat, în nenumărate rânduri, că nu suportă gândacii de bucătărie şi că se teme de şobolani şi de şoareci.