România: 8 vedete sexy cu sâni mici

Sânii "feciorelnici" nu te fac mai puţin atrăgătoare în ochii bărbaţilor! Multe vedete autohtone arată incredibil de bine fără să aibă un decolteu generos. Divele de mai jos au sânii mici, dar ştiu să şi-i pună în valoare, iar rezultatul este foarte sexy! Iată opt vedete hot cu sânii mici!

Alexandra Stan

Alexandra Stan a dat dovadă de mult curaj alegând să atace topurile muzicale fără silicoane! Deşi cântăreaţa are un bust mic, a reuşit să atragă atenţia bărbaţilor cu alte calităţi: ochii migdalaţi, picioarele lungi şi zâmbetul seducător.

Adela Popescu

Încă mi-o amintesc pe actriţă în rolul care a consacrat-o, cel din telenovela "Numai iubirea". Pe atunci Adela erau mai rotunjoară şi avea bustul mai plin. În prezent, actriţa a pierdut câteva kilograme, este mai suplă şi mai tonifiată, iar sânii ei par mai micuţi. Acest lucru nu i-a afectat însă imaginea. Este în continuare frumuşică şi ştie să atragă privirile de la bust... spre păr. Diva a ales de-a lungul timpului tunsori, culor şi coafuri feminine, care o avantajează foarte tare!

Carmen Brumă

Carmen Brumă reprezintă un model de frumuseţe pentru toate femeile. Ea s-a transformat dintr-o femeie suprapoderală într-un topmodel şi arată incredibil de bine! Are un trup frumos sculpat şi poate fi considerată foarte sexy, chiar dacă sânii ei nu sunt mari. Totuşi, există speculaţii cum că şi-ar fi pus silicoane, după ce a apărut o poză cu ea topless, la plajă, în care se observă că are pieptul aproape plat... Ceea ce ne face să ne întrebăm dacă bustul ei actual nu a fost cumva conturat cu bisturiul. Dacă a fost, o felicităm pentru că a ales o mărime decentă care i se potriveşte de minune!

Credit foto: citynews.ro

Dana Rogoz

Nici că ne-am fi imaginat-o pe Abramburica o femeie plină de sex-appeal, dar iată că acum vedeta Tv are un trup apetisant şi asta în ciuda faptului că nu poartă cupa D la sutien. Diva s-a făcut remarcată prin naturaleţe, aşa că n-ar avea de ce să apeleze la artificii.

Claudia Pavel

Claudia Pavel (Cream) este fără îndoială una dintre cele mai sexy femei din România! Ai remacat faptul că n-are un bust prea generos? Diva ştie să atragă privirile către alte calităţi, iar părul creţ este un mare atu!

Credit foto: romanialibera.ro

Andreea Pătraşcu

Andreea Pătraşcu, devenită doamnă Ibacka în luna mai a acestui an, are trăsături atât de frumoase, încât nici nu mai contează mărimea de la cupa sutienului. Actriţa este o mignonă de toată frumuseţea: are 1.64 m înălţime şi 48 de kilograme. Cum se menţine în formă actriţa? "Role şi tenis de picior. Şi jocul Michael Jackson pentru Wii", potrivit slabsaugras.ro.

Credit foto: showbiz.ro

Corina Bud

Corina Bud şi-a calculat imaginea publică în cele mai mici detalii şi preferat să atragă atenţia prin stil, nu goliciune. Şi bine a făcut! Cântăreaţa ne oferă lecţii de stil cu fiecare apariţie şi alege ţinute care o avantajează şi o scot din anonimat! Totuşi Corina a avut şi o mică scăpare pe ringul de la Dansez pentru tine, unde, în timpul unui dans, topul ei a alunecat foarte jos, dezgolindu-i un sân.

Credit foto: corinaonline.ro

Corina Caragea

Frumuşica prezentatoare a ştirilor sportive are o siluetă de invidiat, suplă şi zveltă, însă fără forme prea generoase. Totuşi, mulţi bărbaţi o consideră foarte sexy din alte motive: vorbeşte despre fotbal în fiecare seară, are un păr superb şi face gropiţe când zâmbeşte. Nici n-are nevoie de alte atuuri sexy!

Credit foto: gorjeanul.ro