Prințesa Kate, o nouă apariție publică în plin tratament de cancer: „Arată grozav!”

Într-un nou videoclip postat pe contul lor oficial de Instagram, Prințul William și Prințesa Kate au postat un mesaj de felicitare pentru sportivii Marii Britanii de la Jocurile Olimpice.
Prințesa Kate, alături de Prințul William, și-a surprins fanii cu o nouă apariție surpriză. Cuplul regal a postat un videoclip prin care a felicitat sportivii Marii Britanii, după închiderea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Kate Middleton arată din ce în ce mai bine


Într-o apariție rară a lui Kate, care urmează un tratament pentru cancer, cuplul regal a recrutat o serie de vedete pentru videoclipul lor.

Prințesa a avut puține apariții publice de la începutul tratamentului de chimioterapie și de când s-a tretras de la îndatoririle regale în ianuarie.



Kate a anunțat că primește tratament pentru cancer în martie și de atunci a fost văzută în public doar la Trooping the Color și la finala de simplu masculin de la Wimbledon.

Așadar, fanii din întreaga lume au fost încântați să o vadă din nou pe prințesă, pentru a treia oară de când a anunțat că are cancer.

Adresându-se sportivilor britanici de la Jocurile Olimpice, radiind alături de soțul William, rețelele de socializare au fost rapid luate cu asalt de mesaje pozitive care lăudau cuplul regal.

Un fan a spus: "Tu (Kate și Will) arătați uimitor!!! Îi plac pe Will și Catherine, arăți grozav!"

Un utilizator a spus pur și simplu că "a fost minunat să-i revăd pe Catherine și William".

 


Prințul William a stat alături de ea în videoclipul de pe Instagram și a avut un aspect neobișnuit de dur


În clipul scurt, Prințul William i-a stat alături în videoclipul de pe Instagram și a avut un aspect neobișnuit de dur, cu un aspect nebărbierit.

În videoclipul viral, care a primit deja sute de mii de aprecieri, fostul căpitan al Angliei și vedetă a fotbalului, David Beckham, a transmis și el un mesaj de susținere.

Rapperul american Snoop Dogg, care a fost o prezență populară la Jocurile Olimpice din acest an a completat videoclipul.

Videoclipul surpriză al lui Kate și William a venit la scurt timp după o declarație sinceră din partea regelui Carol al III-lea, în care a numit toți sportivii care au participat la Jocurile Olimpice "inspirație".

Monarhul a felicitat "succesele remarcabile" și a evidențiat "talentul brut, seriozitatea adevărată și truda grea" în mesajul care a venit cu doar câteva ore înainte de ultimele momente ale Jocurilor Olimpice din capitala Franței.


 
Sursă: people
Foto: captură instagram
12 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod