Meghan Markle, apariție răvășitoare într-o rochie reciclată - FOTO

Ducesa de Sussex a participat la Children’s Hospital Gala în aceeași rochie pe care a purtat-o la un eveniment din 2021.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 43 de ani, a avut o apariție surpriză la Children’s Hospital Gala din Los Angeles sâmbătă, 5 octombrie, iar într-o mișcare ecologică, a optat pentru aceeași rochie roșie uimitoare Carolina Herrera pe care a purtat-o ​​în 2021.

Meghan Markle la Children’s Hospital Gala în octombrie 2024

Prințul Harry nu a însoțit-o


Meghan a arătat senzațional în rochia concepută cu un decolteu adânc și tocuri roșii în timp ce a stat la poze pe covorul roșu.



Rochia uimitoare Carolina Herrera a fost purtată de Meghan în noiembrie 2021, când ea și Prințul Harry au participat la gala Salute to Freedom în onoarea veteranilor de la Muzeul Intrepid din New York înaintea Zilei Veteranilor din SUA și a Zilei Comemorarii din Marea Britanie.

Meghan Markle alături de Prințul Harry în noiembrie 2021

Rochia a costat aproximativ 6000 de dolari


Când Meghan a îmbrăcat rochia roșie la Children’s Hospital Gala 2024, o parte din look-ul ei din 2021 a lipsit totuși, și anume trena.



În 2021, Meghan a purtat rochia cu o trenă mare roșie asortată, combinată cu tocuri roșii de Giuseppe Zanotti. Ea și Harry, în vârstă de 40 de ani, au purtat, de asemenea, câte un mac roșu fiecare, simbolul folosit din 1921 în comemorarea militarilor care au murit în război.

Meghan Markle la Children’s Hospital Gala în octombrie 2024

 

"Munca lor este din altă lume", a spus Ducesa de Sussex pe covorul roșu


Meghan a adus un omagiu pacienților și lucrătorilor săi pediatrici: "Din punctul meu de vedere ca mamă, nimeni nu vrea să fie în situația de a trebui să meargă într-un astfel de loc, dar dacă trebuie, cel mai bun loc din lume în care ai putea merge ar fi Spitalul de Copii din Los Angeles."

La gală, o Meghan zâmbitoare a discutat și a făcut fotografii cu o familie ai cărei copii sunt pacienți la spital, precum și cu un grup de asistente din spital.
Ulterior, ea a fost escortată în afara evenimentului pe o ușă laterală de către un membru al personalului, după ce a discutat cu mai mulți oaspeți în timp ce ieșea.





Sursă: people/ meghansfashion
Foto: hepta


7 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod