Are 32 de ani şi a câştigat cel mai mare concurs de gătit din România. A primit un premiu de 50.000de euro şi e fericit. Dar talentul lui va confirma în viaţa reală? Va reuşi să conducă propriul restaurant? Va reuşi să le împărtăşească românilor ceva din talentul său?
Competiţia pe piaţa restaurantelor e sălbatică şi, din păcate, nu există decât o singură piaţă importantă cea a oraşului Bucureşti. Există restaurante bune, cu stil, şi în Cluj, Timişoara sau Sibiu, dar banii adevăraţi sunt în Capitală. Dar şi aici se mănâncă mult şi prost.
Concursurile TV de gătit au luat o mare amploare şi la noi în ţară. În fiecare an există doi, trei bucătari campioni ai unor astfel de show-uri cu mare audienţă, dar doar două emisiuni contează: MasterChef, Pro TV şi Iadul Bucătarilor, Antena 1. Cu toate acestea, nici măcar supermediatizaţii juraţi de la cele două emisiuni nu reuşesc să-şi impună proiectele, ce să mai vorbim de concurenţi.
© Copyright: MEDIAFAX
Masterchef. De ce Andrei Voica nu va avea un restaurant de succes?
De la câştigarea unui concurs TV şi până la propria afacere e un drum lung. Foarte puţini bucătari talentaţi reuşesc să se impună pe piaţă. Mai au nevoie de ceva!
16 Decembrie 2015
Comentarii (4)
Ce ar fi madam Ionescu sa lasi matale jurnalismul si analizele ca asti varza, si sa te faci tesatoare, croitoreasa, taxatoare sau orice altceva de genul asta!? Auzi singura piata serioasa a restaurantelor e la Bucuresti! Si ce se mai pricepe ea la managementul si marketingul din aceasta activitate! Afla draga ziarista ca un bucatar talentat are succes indiferent in ce restaurant lucreaza. Si aici nu ma refer strict la "absolventii de Masterchef sau Iadul bucatarilor., care n-au ce invata de la indivizii aia , la care numai daca te uiti, iti piere master-cheful de mancare. Daca Andrei Voica are intr-adevar talentat, va reusi, cu conditia sa nu faca neaparat cea ce i-au spus scarbosii chefi de la televizor.
Eu ma gandeam ca o sa vad un articol argumentat solid, cu studii fundamentate, care sa ma edifice in freamatul meu interior privind intrebarea asta. De ce nu o sa reuseasca Andrei? Un argument puternic ar fi, din partea mea, ca este un vizezure antipatic. Sau poate doar mie mi-a displacut atat de mult rozatoare, incat chef Patrizia a parut brusc mult mai simpatica.
Va raspund eu la intrebare pentru ca voi nu ati reusit. Pentru ca are deja un restaurant in Spania, in Madrid mai exact.
"Să-ţi ţinem pumnii lui Andrei să reuşească în această meserie sălbatică şi să ajungem şi noi să mâncăm un desert preparat de el.".Era mai decent.Ai grija la exprimare! Crezi ca e naiv?. El gateste cu drag! Esti si prezicatoare..
Posteaza comentariu