Ileana Lazariuc, actrita

Trecerea de la muzica la film este pentru multi doar un pas foartemic. Ileana Lazariuc, fosta membra a trupei de muzica "Trinity" a fostdistribuita in primul ei film, in urma unei probe pe care a luat-o cusucces. "Naturaletea" ei, chiar si atunci cand joaca, i-a convins peproducatorii filmului "Destine" ca este cea mai potrivita pentru rolulprincipal.

Cristina Turnagiu, PR managerul agentiei Eurotalent ne-a declarat caIleana Lazariuc joaca rolul fiicei unui tigan mafiot influent, iar incelelalte roluri principale au fost distribuiti Aureliu Surulescu,model, aflat la cel de-al doilea rol intr-un film si Olimpia Olari,studenta in anul III la Academia de Teatru si Film (ATF).

Filmul "Destine" va fi difuzat in Romania in octombrie, deTVR, si va avea, pentru inceput, 22 de episoade.
Filmarileincep in aprilie si vor fi facute de catre o echipaprofesionista. Regizorul filmului este Marius Daniel Popa,roman stabilit peste hotare, producatorul este Ion Iuga, iarart director Adrian Cancer. Compania care va face publicitatein Romania acestui film va fi Atmosphere.

Protagonista acestui film, Ileana Lazariuc, fiica a nu mai putincelebrei Anastasia Lazariuc, va implini in luna aprilie 20 deani. Actrita, desi aflata la primul ei rol, stapaneste foarte binetehnica actoriei, incantandu-i pe producatori cu talentul sau.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod