Hollywood: topul sânilor oribili

Pozele ce urmează accentuează încă o dată ideea că MARE nu înseamnă întotdeauna şi FRUMOS. Şi acest fapt se verifică nu numai în cazul starurilor de la Hollywood.

Implantul cu silicon a devenit o operaţie extrem de comună şi este încercată de tot mai multe femei. De ce oare? Un răspuns ar fi că tot ceea ce este natural nu mai este pe placul lor sau al iubiţilor lor, artificialul fiind mai "apreciat". Dar o astfel de schimbare de look nu este întotdeauna bună. 

Victoria Beckham

Fosta componentă a trupei Spice Girls a apelat la doua operaţii de mărire a sânilor, iar apoi a realizat (uitându-se la aceste poze, probabil) că nu prea îi place aspectul artificial şi a făcut o operaţie pentru micşorarea bustului. Era şi cazul, nu-i aşa?

Tori Spelling

Interpreta Donei din "Beverly Hills 90210″ are nişte implanturi mamare deloc apetisante, dar asta nu o împiedică să renunţe la decolteuri adânci sau foarte adânci. Sânii ca sânii, dar oare care este misterul găurii dintre sâni? O fi noua modă de la Hollywood?

Tara Reid

În 2004, la o petrecere a lui P. Diddy, actriţei i-a căzut, "din greşeală", o bretea la rochie, dezgolind un sân modificat într-un mod cel puţin bizar...

Donatella Versace

La vârsta de 55 de ani, Donatella a fost surprinsă la plajă în Caraibe, într-o ipostază nu tocmai placută. În cazul ei, nici averea estimată la 570 de milioane de euro nu o mai poate ajuta.

Sharon Osbourne

Cunoscută pentru faptul că a făcut zeci de operaţii estetice pentru care a cheltuit peste 300.000 de lire, la cei 58 de ani ai săi, Sharon nu a spus "NU" nici unei operaţii de mărire a sânilor. Acum îi pare rău că a făcut pasul acesta, pentru că implanturile ei erau ca "nişte pungi imense, foarte grele. Aveam nişte saltele cu apă pe post de sâni. Îmi urăsc sânii acum! Vreau să-mi scot silicoanele şi apoi o să le scot la vânzare pe eBay!", declara soţia lui Ozzy Osbourne anul trecut. Mă intreb cine le-a cumpărat...

Amy Winehouse

Aceasta nu este deloc o fotografie şocantă, mai ales când este vorba despre Amy. Poate una în care apare trează şi cu un pahar cu apă plată în mână. E drept, şi-a făcut o nouă operaţie de mărire a bustului şi vrea ca toată lumea să ştie asta. Un lucru este clar: nimeni nu vrea să îi vadă operaţia de vaginoplastie

Katie Price

În afară de faptul că a fost soţia cântăreţului Peter Andre, Katie mai este cunoscută şi pentru faptul că "adorme" la solar (după cum se poate vedea în fotografie) şi este posesoarea unui sutien a cărui măsură se schimbă de la an la an. Acum acesta are o cupă la fel de mare cât un sombrero.

Sharon Stone

Este o femeie inteligentă, cel puţin asta indică IQ-ul ei de 154, dar oare ce a fost în capul lui Sharon atunci când a apelat la silicon?