Hollywood: Top 7 cele mai bune filme de Crăciun. Bucură-te de magia Sărbătorilor!

Crăciunul acesta îl petreci acasă, alături de cei dragi? După o masă îmbelşugată, te poţi relaxa în familie în faţa televizorului cu un film care să te introducă în atmosfera de sărbătoare. Ţi-am întocmit o listă de 10 filme care îţi pot face seara de Crăciun mai frumoasă. Alege-l pe cel potrivit!

Home Alone (1990)

Nu există Crăciun fără “Singur acasă”! Numeroasa familie McCallister al micuţului Kevin de 8 ani, părinţi, unchi, fraţi, surori şi veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băieţel.

Dar cu toate că rămâne singur de Crăciun, băiatul de 8 ani nu este deloc copilul neajutorat la care cu toţii ne-am fi aşteptat. De fapt cei care ajung neajutoraţi sunt doi hoţi care au hotărât să-i spargă casa de Craciun şi care au de suferit din cauza imaginaţiei bogate a copilului.

“Singur acasă“ face parte dintre cele mai profitabile şi iubite comedii lansate vreodată.

Jack Frost (1998)

O poveste care te va impresiona până la lacrimi. Charlie (Joseph Cross) este un băieţel a cărui singură dorinţă de Crăciun este să îl aibă din nou pe tatăl său aproape. De Crăciun, dorinţa copilului se împlineşte, iar tatăl său mort se întoarce reîncarnat într-un om de zăpadă.

Un fiml impresionant despre a doua şansă care o să-ţi facă Sărbătorile mai frumoase.

It's a Wonderful Life (1946)

Un film clasic, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film. Filmul redă povestea unui american care decide să se sinucidă chiar în Ajun de Crăciun. Omul este salvat de ingerul sau păzitor care îi arată cum ar fi fost oraşul său natal dacă el nu s-ar fi născut.

Pe lângă povestea frumoasă cu final fericit, filmul are o distribuţie remarcabilă, din care fac parte Donna Reed şi Lionel Barrymore şi este regizat de nimeni altul decât nemuritorul Frank Capra.

The Snow Queen (2002)

Îţi doreşti un film atât pentru părinţi, cât şi pentru copii? Poţi opta pentru un film fantezist, care ne aminteşte de basmele povestite de bunici la gura sobei. Dacă ţi-a plăcut basmul Crăiasa Zăpezii în copilărie, atunci nu trebuie să ratezi acest film.

Filmul pune în scenă povestea Gerdei, o tânără îndrăgostită de un bărbat chipeş care lucrează la hotelul tatălui ei. Într-o noapte geroasă, la hotel, soseşte o femeie misterioasă, îmbrăcată în alb care-l răpeşte pe Kai, iubitul Gerdei. Astfel începe călătoria magică a Gerdei pentru a-şi găsi iubitul.

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997)

O animaţie îndrăgită nu numai de copii, dar şi de adulţi, care aduce în prim plan lupta dintre bine şi rău. În acestă parte, Belle este prizonieră în castel şi îi este interzisă sărbătorirea Crăciunului. Cu toate acestea, ea este hotărâtă să celebreze Crăciunul aşa cum se cuvine. Aliaţii săi sunt obiectele din casa care doresc o schimbare în această atmosferă mohorâtă.

Ho Ho Ho (2009)

O comedie a cărei savoare este dată de şarmul lui Ştefan Bănică Jr. şi de micuţul Bogdan Iancu.

Filmul redă povestea lui Horaţiu, un puşti de 8 ani care încă mai crede în Moş Crăciun şi care primeşte în dar o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă, însă, într-o veritabilă aventură, în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion, un pungaş deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni cât se poate de ilegale.

A Christmas Carol (2009)

“O poveste de Craciun/A Christmas Carol” este cea mai nouă adaptare a romanului “Colindă de Crăciun” a lui Charles Dickens. Personajul principal al poveştii este meschinul Ebenezer Scrooge. Acesta este vizitat în Ajun de fantomele Crăciunului trecut, Prezent şi Viitor care îi arată consecinţele faptelor sale meschine şi viitorul sau întunecat. Ebenezer realizează atunci cât de mult a greşit şi se schimba într-un om mai bun.

De-a lungul povestii treci prin mai multe stari. La inceput urasti personajul, il judeci, apoi devii mai ingaduitor, iti trezeste mila pentru ca in final sa te bucuri din tot sufletul pentru schimbarea sa si sa crezi in minunile de Craciun.

MAI MULT DESPRE: filme, Craciun, Singur acasa, Home Alone