Hollywood: Top 10 cele mai sexy selfie-uri cu vedete în costum de baie

Proaspătă mămică, Kim Kardashian a făcut un obicei în a posta imagini pe internet cu silueta de după naştere. Nu este însă singura femeie care se dezbracă în faţa telefonului.

Cine mai are nevoie de fotograf dacă are smartphone? Vedetele adoră să se fotografieze cu telefonul în ipostaze sexy şi apoi să le posteze pentru a fi admirate pe reţelele de socializare. Fie că vor să arate lumii întregi rezultatele dietelor şi a orelor petrecute la sală, fie vor să se laude cu vacanţele lor, divele nu ezită să se dezbrace şi apoi să imortalizeze momentul. Iată 10 dintre cele mai sexy fotografii pe care şi le-au făcut vedetele!

Kim Kardashian

La câteva luni după ce şi-a impresionat fanii cu fotografia în care îşi arăta silueta de proaspătă mămică într-un costum de baie alb, Kim se pozează din nou în costum de baie. Pe 12 martie, vedeta le-a făcut o nouă surpriză sexy fanilor de pe Instagram cu o fotografie în care-şi arată abdomenul tonifiat.

Jessie J

Mândră de costumul de baie roşu, dar şi de silueta sa, Jessie J s-a fotografiat şi ea pe marginea piscinei la începutul acestui an.

Rihanna

Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani ne-a obişnuit cu poze extrem de sexy. În fiecare săptămână, Rihanna face selfie-uri incitante pentru fani.

Crystal Harris

A treia soţie a patronului Playboy, modelul Crystal Harrys, s-a fotografiat fără machiaj şi haine în oglindă la începutul lunii februarie. Totul pentru a le ura fanilor "Bună dimineaţa".

Demi Lovato

Pe plajă, la soare. Aşa s-a fotografiat Demi Lovato la începutul anului. "Mă simt sănătoasă şi odihnită," este mesajul pe care l-a postat vedeta alături de fotografie pe Instagram.

Rita Ora

Şi Rita Ora şi-a arătat costumul de baie fanilor. Cântăreaţa s-a fotografiat pe marginea piscinei şi a postat imaginea pe Instagram.

Bar Refaeli

Fără machiaj şi în costum de baie. Aşa şi-a salutat modelul fanii din vacanţă.

Jordin Sparks

Înainte de a ieşi din casă, trebuie să arunci o privire în oglindă pentru a te asigura că arăţi perfect. Aşa a făcut şi Jordin Sparks, numai că ea s-a şi pozat pentru a cere părerea fanilor.

Hayden Panettiere

Alături de prieteni pe plajă. Aşa îi place tinerei actriţe să-şi petreaca timpul liber şi nu de puţine ori împărtăşeşte această bucurie cu fanii de pe reţelele de socializare.

Gisele Bundchen

Modelul în vârstă de 33 de ani arată perfect în costumul de baie. Vedeta s-a pozat in vacanţă pentru fani.