Hollywood: Moştenitorii starurilor. Fiica Madonnei, în costum de baie!

S-au născut deja celebri şi bogaţi. În plus, moştenesc şi talentul şi frumuseţea părinţilor. Este vorba de copiii starurilor de la Hollywood. Lourdes, fiica Madonnei, Willow, fiica lui Will Smith, sau Suri, fiica lui Tom Cruise, sunt doar câteva dintre faimoasele odrasle ale vedetelor.

Fiica Madonnei, sexy la 14 ani

Lourdes pare că-şi moşteneşte mama în privinţa frumuseţii. La doar 14 ani, tânăra îi face concurenţă mamei când vine vorba de sex-appeal. În plus, se zvoneşte că are deja un iubit. Lourdes nu este doar frumoasă, ci se pare că se pricepe şi la afaceri. De curând, şi-a lansat propria linie de cosmetice. Nu este însă prima ei afacere şi asta pentru că anul trecut a lansat şi o linie de îmbrăcăminte.

Willow Smith, vedetă la doar 10 ani

Are propria echipă de stilişti, adoră moda avangardistă, este invitată la toate talk show-urile, a cucerit topurile cu single-ul ei de debut şi are doar 10 ani. Ea este Willow, fiica cuplului Will şi Jada Pinkett Smith. "Am ritmul de la tati, vocea de la mami şi atitudinea în faţa camerelor de la amândoi", povesteşte mândră Willow.

Suri Cruise, o divă în devenire

A devenit celebră de când a deschis ochii şi asta pentru că îi are drept părinţi pe Tom Cruise şi Katie Holmes. Alintata de doar 5 ani se comportă deja ca o divă. Are o garderobă de sute de mii de dolari care ar face invidioase milioane de femei. În plus, micuţa are deja cariera actoricească asigurată. Asta datorită tatălui său care a distribuit-o în musicalul "Rock of Ages", unde va juca alături de nume mari ca Alec Baldwin sau Catherine Zeta-Jones.

Miley Cyrus, idolul adolescenţilor


Nu doar talentul a ajutat-o pe această frumoasă domnişoară să ajungă un star. Ajutor a venit şi din partea tatălui său, cântăreţul Billy Ray Cyrus. Miley a debutat alături de tatăl ei în serialul marca Disney "Hannah Montana", la vârsta de 11 ani.

Max şi Emme, gemenii lui Jennifer Lopez, pozează de la 2 ani


Niciodată nu este prea devreme pentru a deveni model. Asta au demonstrat-o gemenii lui J. Lo. Max şi Emme au intrat de la vârsta de 2 ani în lumea reclamelor. Cei doi au pozat alături de mama lor pentru catalogul Gucci.

Harper Seven Beckham, celebră la 8 săptămâni de viaţă


Şi asta pentru că este fiica celebrului cuplu Victoria şi David Beckham. Fetiţa a apărut deja pe primele pagini ale revistelor. Cuplul mai are trei băieţi, Brooklyn (12 ani), Romeo (9 ani), Cruz (6 ani).