Hollywood: Cum se îmbracă vedetele pe vreme ploioasă. Inspiră-te din stilul lor!

Soţia lui Justin Timberlake, Jessica Biel, îşi alcătuieşte ţinuta în funcţie de gradele de afară. Umbrela colorată îi completează vestimentaţia atunci când plouă. Nu este însă singura femeie pusă în dificultate atunci când trebuie să-şi aleagă hainele pentru a înfrunta vremea capricioasă.

Ploaia îţi strică nu numai dispoziţia ci şi inspiraţia când vine vorba de vestimentaţie? Ei bine, află că este uşor să fii în tendinţe chiar şi atunci când vremea nu este tocmai prietenoasă.
Dacă aruncăm o privire în lumea celor bogaţi şi celebri, găsim ideile de care avem nevoie. Umbrelele colorate, cizmele de cauciuc vesele şi trench-urile confortabile îţi vor însenina ziua, cu siguranţă.


Foto: Hepta

Rihanna

Ploaia şi frigul nu o opresc pe diva din Barbados să îmbrace haine sexy. Deşi norii nu lasă se vadă nici măcar o rază de soare, din vestimentaţia cântăreţei nu lipsesc nici ochelarii de soare.

Jennifer Aniston

Actorul Justin Theroux nu pare să se numere printre iubiţii protectori. Justin şi logodnica sa, Jennifer Aniston, au fost surprinşi în timp ce se bucurau de o plimbare sub ploaie. Se observă însă că actorul ţine umbrela doar pentru el, în timp ce Jennifer este protejată doar de pălărie.

Jessica Biel

Soţia lui Justin Timberlake şi-a ales hainele în ton cu vremea. Ţinuta mohorâtă a actriţei este însă salvată de umbrela veselă.

Nicky Hilton

Nicky Hilton este la fel de trendy ca şi sora ei mai mare, Paris. Vedeta a fost fotografiată protejându-se de ploaie cu o umbrelă semnată Marc Jacobs pe care a asortat-o la geanta Celine.

Julia Roberts

Nici frumoasa Julia Roberts nu se sfieşte să poarte cizme din cauciu atunci când vremea o cere. Dacă le asortezi şi cu un trench, atunci vei fi protejată de frig şi umezeală.

Olivia Wilde

Stăpânii de câini ştiu că, indiferent de vreme, micul patruped are nevoie de plimbare. Cu o umbrelă colorată şi o geacă groasă nici nu vei observa ploaia şi frigul.

Gwen Stefani

Întotdeauna impecabilă, ţinuta frumoasei cântăreţe nu se abate de la tendinţe nici atunci când vremea este ploioasă. Îmbrăcată elegant, Gwen are mereu pe cineva alături care o protejează de ploaie.

Kim Kardashian

Surprinsă de ploaie în drum spre salonul de cosmetică, frumoasa brunetă a fost fotografiată în timp ce îşi proteja capul cu o pungă din hârtie.

Katherine Heigl

Vedeta din "Grey s Anatomy" înfruntă vremea urâtă pregătită. Puloverul gros şi cizmele din cauciuc nu lipsesc din ţinuta vedetei în zilele ploioase.

Marcia Cross

Nici din ţinuta actriţei Marcia Cross nu lipsesc cizmele din cauciuc şi trench-ul pe vreme ploioasă.