Hollywood: 7 vedete care iubesc hainele de blană

Ce poate fi mai călduros în zilele de iarnă decât o haină de blană naturală? Nu numai că este utilă în zilele geroase, dar blana este şi în tendinţe. Din păcate, blana naturală nu o putem obţine decât prin uciderea unor animale. Şi deşi Hollywood-ul este plin de vedete care militează împotriva blănurilor naturale, există şi un număr mare de celebrităţi care aleg să se răsfeţe purtând haine din blană 100% naturală. Iată câteva dintre acestea.

Kate Moss


Modelul este unul dintre cei mai mari duşmani ai Organizaţiei pentru protecţia animalelor PETA, care o cataloghează drept o femeie de moravuri uşoare. Referindu-se la modelul britanic, PETA a scris: "Nimic nu completează mai bine tranziţia de la supermodel la super-prostituată, decât o haină de blană. Dacă ar deschide mai bine ochii, poate şi-ar debarasa dulapul de hainele de blană". Kate însă nu pare a fi deranjată de aceste vorbe jignitoare şi îşi poartă cu mândrie frumoasele haine.

Eva Longoria


Eva nu a scăpat nici ea de cuvinte acide din partea PETA. "În hainele ei de blană, Eva arată ca o vagaboandă. Este o nevastă disperată, care trebuie să divorţeze rapid de stilistul ei".

Jennifer Lopez


Jennifer adoră hainele de blană şi acest lucru reiese atât din vestimentaţia vedetei cât şi din colecţiile de haine pe care le scoate.

Mary J. Blige


Nici Mary nu se poate lăuda cu o relaţie frumoasă cu PETA. Motivul? Optează frecvent pentru blănuri în vestimentaţie.

Beyonce


Blănurile adaugă rafinament unei ţinute. De aceeaşi părere este şi graviduţa Beyonce, care alege să se protejeze de frig purtând haine lungi de blană.

Madonna


O altă vedetă care nu renunţă la hainele de blană este şi Madonna care, trebuie să recunoaştem, arată foarte bine astfel îmbrăcată.

Sharon Stone


oare câte animale au murit pentru fabricarea acestei haine? Muuulte...