Hollywood: 7 vedete alcoolice

Pamela Anderson are de ani buni virusul hepatitei C, dar asta nu o împiedică să consume cantităţi industriale de alcool; Paris Hilton a fost surprinsă de zeci de ori în stare de ebrietate, fiind chiar şi arestată; Robert Downey Jr. este foarte "ataşat" de paharul lui de whisky (potrivit presei americane, ajunge să bea chiar şi trei litri pe zi) -  sunt doar câteva vedete care au trecut prin mai multe clinici de reabilitare pentru alcoolici. Iată alte 7 vedete de la Hollywood care au probleme cu alcoolul. 

Charlie Sheen

La începutul anului, la un post de radio din America, Sheen a declarat că atunci când nu bea se plictiseşte foarte tare, motiv pentru care nu vrea, sub nicio formă, să renunţe la băturile alcoolice. El a refuzat internarea într-o clinică de specialitate pentru a-şi trata problemele legate de alcool şi droguri.

Naomi Campbell

A recunoscut că în trecut obişnuia zilnic să prizeze cocaină şi să bea până nu mai putea. Nici acum nu pare să se fi vindecat de dependenţa de alcool. Iubitul ei, oligarhul rus Vladislav Doronin, nu prea agreează alcoolul şi încearcă din răsputeri să o încurajeze şi pe Naomi să mai reducă din băutură. Se pare că la un eveniment caritabil organizat recent la Moscova, fostul topmodel a băut atât de mult încât Doronin a fost nevoit s-o care în spate.

Mel Gibson

Problemele lui cu alcoolul au început după succesul imens pe care l-a avut cu filmul ”Mad Max”. În anii 90, Mel ajungea să bea chiar şi şase beri la micul dejun.

Kate Moss

Are probleme cu alcoolul, drogurile şi fumează mult prea mult... se poate vedea cu ochiul liber pe chipul ei. În 2010 şi-a angajat un hipnoterapeut care s-o ajute să se lase de băutură şi celelalte vicii: "Cred că e timpul să-mi pun viaţa în ordine, nu mai sunt o tânără nebună. Vreau să-mi schimb stilul de viaţă. Am prea multe vicii, sunt prea multe droguri şi alcool în viaţa mea. Gata, a venit vremea unei schimbări", spunea ea într-un interviu. Anul acesta a fost surprinsă de paparazzi în Rio de Janeiro, afişând un look care lăsa de dorit - un ten ridat şi extrem de îmbătrânit.

Amy Winehouse

În luna mai a acestui an a fost internată într-o clinică de dezalcolizare din Londra, medicul sfătuid-o să renunţe la alcool, altfel va muri. Amy şi-a cumpărat o sticlă de vodkă, pe care a băut-o chiar în drum spre clinică, deşi era deja beată. În 2010 a fost fotografiată de paparazzi beată, dormind pe stradă. De pe scenă a căzut de nenumărate ori. Şi după toate acestea se declară pregătită să aibă copii...

Robbie Williams

În 2010, într-o bibliografie, se făcea public faptul că Robbie a escaladat balcoanele unui hotel pentru a ajunge în camera unei fane, fiind într-o avansată stare de ebrietate. El este predispus la depresii, iar dependenţa de alcool şi droguri i-a înrăutăţit stările de-a lungul timpului. Când era adolescent, intra în biroul mamei lui pentru a umple sticle din plastic de 2 litri cu combinaţii de gin, vodkă şi whisky. Acum, el susţine că l-a ajutat soţia sa Ayda Field să renunţe la toate viciile...

Lindsay Lohan

Este mai mult la închisoare decât în libertate din cauza alcoolului şi a drogurilor. A jurat de zeci de ori că spune "NU" acestor vicii. Actriţa a urmat mai multe cure de dezintoxicare şi a fost prinsă de multe ori conducând în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor. Acum, ea poartă permanent o brăţară care detectează consumul de alcool. Din 2005, este membră asociaţiei Alcoolicilor Anonimi.