Hollywood: 7 scene erotice în filme comentate de vedete

Îţi plac scenele de sex în filme? Dar ştii că scenele fierbinţi sunt cel mai greu de filmat? Cel puţin asta susţin protagoniştii. Te-a amuzat scena din Bad Teacher cu Justin Timberlake şi Cameron Diaz? Sau te-au înfierbântat cele din Friends With Benefits? Află ce spun actorii despre cât de plăcute sau dificile au fost scenele în care au fost nevoiţi să mimeze sexul.

Mila Kunis - Friends With Benefits


"Am fost nevoiţi să filmăm scene nu tocmai confortabile timp de două săptămâni. Şi asta alături de 150 de oameni care te privesc şi care îţi pot admira anumite zone intime. Nu este tocmai plăcut."

Cameron Diaz - Bad Teacher


"A fost o absurditate, o scenă haioasă pentru toţi cei care au participat. Am început ziua de muncă întrebând: La ce oră trebuie să devenim ridicoli?... La 8.00? Perfect."

Ryan Reynolds - The Change-Up


"În această scenă, ea (Olivia Wilde) stătea lângă mine, îi scot tricoul, sutienul şi rămâne în chiloţi pe care erau desenate feţe zâmbitoare. În acel moment am uitat toate replicile. Şi nu doar cele din acest film, ci din toate filmele în care am jucat."

Keira Knightley - A Dangerous Method


"Era o cutie în care lovea, deci el nu era lângă mine, Slavă Domnului! Chiar i-am spus lui Michael (Fassbender) înainte de una dintre scene: Vezi că am un bodyguard afară. Dacă mă atingi, îţi va rupe picioarele. Şi el mi-a răspuns: Keira, eşti legată de pat. Crezi că eşti în măsură să mă ameninţi? Şi am recunoscut că are dreptate... Apoi am golit câteva shot-uri de vodka pentru curaj şi apoi câteva pahare de şampanie să sărbătoresc că s-a terminat."

Ryan Gosling - Blue Valentine


"Scena de sex am simţit-o ca fiind reală. Nu a fost sexy sau doar o scenă de sex şi asta ne-a băgat în bucluc. Nu ar trebui să fim penalizaţi pentru că facem o treabă bună."

Reese Witherspoon - Water For Elephants


"Rob (Robert Pattinson) a avut cea mai urâtă răceală pe care am văzut-o. Pur şi simplu sforăia şi tuşea la fiecare secundă. Nu a fost tocmai excitant. Mă refer la scurgeri verzi, contagioase, dezgustătoare. Şi nu glumesc!"

Amanda Seyfried - In Time


"Scenele de sex sunt senzaţionale. Majoritatea colegilor mei sunt bărbaţi sexy, cu vârste apropiate de a mea, aşa că, de ce nu? Nu am de gând să mint şi să spun că nu e distractiv. Justin (Timberlake) a fost minunat. El venea de la filmările de la Friends With Benefits unde făcea sex zilnic, aşa că a fost uşor pentru amândoi."