Hollywood: 7 bărbaţi celebri pe care bătrâneţea îi face tot mai sexy

Nu doar femeile de la Hollywood reuşesc să se menţină atrăgătoare odată cu trecerea anilor. Mai mult chiar, mulţi bărbaţi devin mai sexy pe măsură ce îmbătrânesc. George Clooney, Pierce Brosnan şi Harrison Ford sunt trei dintre cei mai sexy bărbaţi trecuţi de 50 de ani.  

Harrison Ford

La vârsta de 56, actorul a fost desemnat de People drept cel mai sexy bărbat din lume. Acum are 69 de ani şi încă se numără printre cei mai atrăgători actori de la Hollywood. Este tatăl a 5 copii, dintre care unul adoptat, şi este căsătorit cu actriţa Calista Flockhart.

David Duchovny

Câte femei nu au suspinat după frumuşelul agentul FBI Fox Mulder din Dosarele X sau Hank Moody din serialul Californication? Deşi au trecut ani buni de la filmarea acestor seriale, nu îl putem acuza pe actor că şi-a pierdut din farmec. La 51 de ani, David Duchovny este la fel de sexy.

Pierce Brosnan

Are 59 de ani, dar cu siguranţă nu-i arată. Fostul James Bond reuşeşte să se păstreze în lista celor mai atrăgători bărbaţi.

George Clooney

Are toate calităţile de care are nevoie un Don Juan: şarm, succes, bani şi se pare că a profitat din plin de ele. Nu sunt puţine femeile care i-au trecut prin pat şi, deşi Clooney nu a vorbit niciodată de numărul acestora, gurile rele spun că acesta este unul impresionant. Acum, la 51 de ani, actorul se bucură de acelaşi succes în rândul femeilor.

Hugh Grant

Milioane de femei s-au îndrăgostit de şarmul actorului de a care dat dovadă în numeroasele comedii romantice în care a jucat. La 51 de ani, actorul englez reuşeşte să smulgă aprecieri chiar şi de la cele mai pretenţioase femei. "Cred că englezii se ridică la aşteptările mele şi Hugh Grant este un bun exemplu. El este definiţia unui englez cultivat, pentru noi toţi americanii, lipsiţi de experienţă. Nu există ceva mai interesant şi sexy decât un creier ca al lui şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu el," îl descria în urmă cu ceva timp actriţa Sarah Jessica Parker. Nu putem decât să fim de acord cu ea.

Kris Kristofferson

Are 75 de ani şi este extrem de sexy. A devenit cunoscut ca interpret, compozitor şi actor. Şi-a făcut debutul ca actor în 1971, în filmul Cisco Pike, în care apãrea alãturi de Gene Hackman.

Sean Connery

A cucerit inimile a milioane de femei în rolul lui James Bond – agentul 007. Acum, la 81 de ani, Sean Connery încă e considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi.