Hollywood: 5 vedete "urâte" dar sexy

Frumuseţea nu este principalul lor atu, însă au fost înzestrate cu mult sex-appeal. Nu au trăsăturile angelice ale Angelinei Jolie şi chiar pot fi considerate la prima vedere "urâţele". Dar sunt celebre şi sexy. Iată 5 dintre aceste vedete. 

Lady Gaga

Pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga nu face parte dintre cele mai frumoase vedete. În schimb, atitudinea şi hainele nonconformiste au transformat-o într-una dintre cele mai cunoscute şi sexy femei din prezent. Se zvoneşte că rolul hainelor extravagante era de a atrage atenţia de la chipul cântăreţei, de care aceasta nu era tocmai mândră. Însă cu puţin ajutor din partea chirurgilor esteticieni, vedeta nu mai are motive să-şi ascundă chipul...

Sarah Jessica Parker

A fost înzestrată cu stil, eleganţă, feminitate dar nu şi cu frumuseţe răpitoare. Însă acest aspect nu a împiedicat-o să devină o divă sexy. În anii '80 era considerată răţuşca cea urâtă, dar serialul "Totul despre sex" a transformat-o în model demn de urmat. Machiajul, operaţiile au transformat-o într-o prezenţă plină de sex-appeal.

Steven Tyler

Trebuie să recunoaştem că solistul de la Aerosmith nu e tocmai cel mai frumos bărbat din lume, însă reuşeşte să trezească fantezii şi asta nu numai în rândul fanelor. Steven este un bărbat extrem de sexy în ciuda vârstei înaintate. Nu crezi?

Tori Spelling

Este bogată, celebră dar... cam urâţică. Deşi mama natură nu a înzestrat-o pe Tori cu cele mai frumoase trăsături, iar operaţiile estetice nu au avut rezultate spectaculoase, nu putem nega faptul că actriţa îl are pe vino-ncoa'.

Kelly Osbourne

Nu a moştenit trăsături frumoase de la celebrul ei tată, dar Kelly este o prezenţă plăcută. În plus, de când a slăbit arată incredibil.